COVID-19

SHTETI NGA LAND ROVER

Gjithmonë kemi besuar të shkojmë më lart e përtej.

Kjo forcë është e përshtatshme tani më shumë se asnjëherë.

Familja jonë globale do të bëjë gjithçka që mundemi për të mbështetur njerëzit me pasionin dhe aftësinë që Land Rover është mjaft krenar që e ka.

Nuk është e lehtë për askënd tani, por së bashku ne mundemi dhe do ta kapërcejmë këtë.

Njoftim për orarin e shërbimit


Ne jemi të kënaqur t'ju informojme se ne ju mirëpresim në sallonin tonë.
Orari i ri i punës i sallonit është nga ora 08:00 - 17:00 çdo ditë pune, ndërsa të Shtunat nga 08:00-14:00.
Gjithashtu shërbimet për automjetin tuaj janë në po të njejtin orar.
Për sigurinë e vizitorëve dhe stafit tonë, ne do të ndërmarrim masat paraprake të mëposhtme:
• Ju lutemi, nëse është e nevojshme, përdorni dezifektuesin e duarve që do të jetë në dispozicion në sallon.
• Përdoni masken dhe dorezat për sigurine tuaj edhe tonen.
• Gjithashtu, ju lutemi mbani distancën e përcaktuar prej 2 metrash nga vizitorët e tjerë dhe stafi ynë.
Si më parë, ne mezi presim që t'ju takojmë.
Mirë se të vini.
REZERVONI SHËRBIMIN

REZERVONI SHËRBIMIN

Ju lutem fusni të dhënat tuaja.
ZBULO MË SHUMË
 AUTOMJETE NË GJENDJE

AUTOMJETE NË GJENDJE

Automjete në sallonin tone
ZBULO MË SHUMË