TIPARE FIRMË

 • RROTA ALIAZHI 20” ME 5 KËMBË “STILI 5011”
  RROTA ALIAZHI 20” ME 5 KËMBË “STILI 5011”

  Me ngjyrë të argjendtë ky dizajn është elegant, bashkëkohor dhe rrit pamjen e automjetit.

 • TOUCH PRO
  TOUCH PRO

  Hardueri dhe softueri i gjeneratës së ardhshme të InControl Touch Pro e përparon lidhjen dhe argëtimin në Discovery-n e ri në nivelin më të mirë.

 • FENERË LED ME SIMBOL
  FENERË LED ME SIMBOL

  Dritat e përparme dhe të pasme me ndriçim LED japin një prani që është e pamundur të injorohet. Mbështjellë rreth anëve të automjetit ato rrisin dukshmërinë dhe sigurinë.

 • SISTEMI AUDIO MERIDIAN™
  SISTEMI AUDIO MERIDIAN™

  Meridian është një lider botëror në audio me performancë të lartë dhe ky sistem përmban 10 altoparlantë dhe një bas me dy kanale, duke ofruar definicion të jashtëzakonshëm dhe një tingull të qartë si kristal.

 • RIMESO DRURI
  RIMESO DRURI

  Çdo Discovery i ri është punuar me materiale dhe rimeso të cilësisë së lartë, me zgjedhje bujare të ngjyrave të tapicerisë dhe kombinime me karrocerinë. Një rimeso druri autentik është standard në Discovery HSE.

 • PAKETA E DREJTIMIT
  PAKETA E DREJTIMIT

  Njohja e Tabelave të Trafikut ju mban të informuar dhe të vetëdijshëm në rrugë, duke shfaqur kufizimet e shpejtësisë dhe tabelat ndalim-parakalimi në grupin e instrumenteve.

MOTORËT NË NJË SHIKIM

Motori Përshpejtimi 0-100 kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km
(5 ndenjëse / 7 ndenjëse}
Emetime CO2g/kg
(5 ndenjëse / 7 ndenjëse}
Td4 INGENIUM DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 2.0 litra me naftë (180 PS) 10.5 189 430 6.2 / 6.3 163 / 166
Sd4 INGENIUM DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 2.0 litra me naftë (240 PS) 8.7 207 430 7.3 / 7.4 192 / 195
Td6 DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 3.0 litra me naftë (258 PS) 8.1 209 600 7.2 / 7.2 189 / 189[1]
Si4 INGENIUM PETROL AUTOMATIK ME BENZINË (4WD) 2.0 litra me benzinë (300 PS) 7.7 201 400 9.5 / 9.7 216 / 221
Si6 V6 SUPERCHARGED PETROL AUTOMATIK ME BENZINË (4WD) 3.0 litra me benzinë (340 PS) 7.1 215 450 10.9 / 10.9 254 / 254[1]

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • S
 • SE
 • HSE
 • HSE LUXURY