TIPARE FIRMË

 • RROTA ALIAZHI 20” ME 10 KËMBË “STILI 1011”
  RROTA ALIAZHI 20” ME 10 KËMBË “STILI 1011”

  Ky dizajn bindës i rrotave të aliazhit materializon vetëm një nga detajet më të shkëlqyera që do të shihni në të gjithë automjetin.

 • SISTEMI NAVIGATION PRO
  SISTEMI NAVIGATION PRO

  Pranë destinacionit tuaj, Touch Pro Navigation sugjeron parkimin aty pranë nga një bazë të dhënash dhe me vetëm një klikim, parkimi i makinave shtohet dhe itinerari juaj përditësohet.

 • BAGAZHI I BRENDSHËM I FUQIZUAR
  BAGAZHI I BRENDSHËM I FUQIZUAR

  Automjeti përmban një bagazh të brendshëm, i cili, kur hapet mund të ofrojë një platformë për përdorim në evente shoqërore dhe sportive si dhe të ofrojë mbrojtje më të madhe nga elementët.

 • SISTEM DIXHITAL AUDIO RRETHUES MERIDIAN™
  SISTEM DIXHITAL AUDIO RRETHUES MERIDIAN™

  Land Rover ka partneritet me Meridian, një lider botëror në teknologjitë audio dhe përpunimin dixhital të tingullit me performancë të lartë për të zhvilluar këtë sistem të avancuara të audios rrethuese, duke prodhuar 825W me 14 altoparlantë dhe bas me dy kanale.

 • NDENJËSE LËKURE WINDSOR ME 16 POZICIONE
  NDENJËSE LËKURE WINDSOR ME 16 POZICIONE

  Si pjesë e Paketës së Ndenjëseve 4, ndenjëset e parme me ngrohje janë standard në lëkurën Windsor me parametra individualë të programuar, që sigurojnë më të fundit të rehatisë dhe jetesës së rafinuar.

 • PAKETA E ASISTENCËS SË DREJTUESIT
  PAKETA E ASISTENCËS SË DREJTUESIT

  Asistenca e Parkimit ndihmon drejtimin e Discovery-t si në hapësira parkimi paralele ashtu edhe pingul. Ndërkohë grafikat dhe njoftimet ju ndihmojnë të drejtoheni përmes manovrave.

MOTORËT NË NJË SHIKIM

Motori Përshpejtimi 0-100 kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km
(5 ndenjëse / 7 ndenjëse}
Emetime CO2g/kg
(5 ndenjëse / 7 ndenjëse}
Td4 INGENIUM DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 2.0 litra me naftë (180 PS) 10.5 189 430 6.2 / 6.3 163 / 166
Sd4 INGENIUM DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 2.0 litra me naftë (240 PS) 8.7 207 430 7.3 / 7.4 192 / 195
Td6 DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 3.0 litra me naftë (258 PS) 8.1 209 600 7.2 / 7.2 189 / 189[1]
Si4 INGENIUM PETROL AUTOMATIK ME BENZINË (4WD) 2.0 litra me benzinë (300 PS) 7.7 201 400 9.5 / 9.7 216 / 221
Si6 V6 SUPERCHARGED PETROL AUTOMATIK ME BENZINË (4WD) 3.0 litra me benzinë (340 PS) 7.1 215 450 10.9 / 10.9 254 / 254[1]

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • S
 • SE
 • HSE
 • HSE LUXURY