DIZAJNI

  SHKATHTËSIA

  TEKNOLOGJIA

  • INFO-ZBAVITJE
   INFO-ZBAVITJE

   Teknologjitë më të fundit të info-zbavitjes janë të përfshira për të ofruar nivelet më të larta të zbavitjes, lidhshmërisë dhe informacionit. Që nga zgjedhja e sistemeve audio Meridian™ deri në inovacione si InControl Touch Pro dhe funksioni opsional Sistemi Zbavitja në Ndenjëset e Pasme, ka një botë në majën e gishtave tuaj.

  • INOVACION
   INOVACION

   Discovery sjell performancë të fuqishme nga dizajni i avancuar i motorëve të përsosur me benzinë dhe me naftë që kursejnë karburant. Motori ynë i avancuar Ingenium 2.0 litërsh është i pari me 4 cilindra me naftë që përdoret në një Land Rover me madhësi të plotë.

  • PERFORMANCA NË RRUGË
   PERFORMANCA NË RRUGË

   Discovery i ri është projektuar për të ofruar eksperiencë të sigurt, të rehatshme dhe përfshirëse në ngarje për të bërë që kilometrat të përshkohen pothuajse pa u vënë re. Kontrolli Dinamik i Stabilitetit dhe Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS) sigurojnë aftësi në rrugë dhe përmirësimin e cilësisë së udhëtimit.

  • AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
   AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

   Aftësia e automjetit për të gjitha terrenet, aftësi lëvizëse në terren zhytës me Ndjesimi i Terrenit Zhytës opsionale dhe karakteristika të tjera të tilla Reagim Terreni 2, sigurojnë që Discovery i ri është gjithmonë gati për të dalë jashtë dhe të përballet me gjithçka që shfaqet në horizont.

  • ASISTENCA TË DREJTUESIT
   ASISTENCA TË DREJTUESIT

   Discovery ka një sërë asistencash opsionale në drejtimin e automjetit për të përmirësuar sigurinë për ju dhe pasagjerët tuaj. Duke paraqitur mendimin, inxhinierinë dhe teknologjinë më inovative, këto funksione ju ndihmojnë të manovroni me lehtësi në trafik, autostradë, rrugë e madje edhe gjatë natës.

  • REHATIA DHE LEHTËSIA
   REHATIA DHE LEHTËSIA

   Me shtatë ndenjëse të plota në tre rreshta, tapiceri fleksibël dhe funksionalitet opsional të ngrohjes, ftohjes dhe masazhit - sidoqë ju të konfiguroni hapësirën inteligjente në Discovery-n e ri, gjithmonë do të keni hapësirë ​​për t'u çlodhur.2

  REHATIA DHE LEHTËSIA

  AFTËSIA

  PERFORMANCA

  QËNDRUESHMËRIA