OPSIONET E PAKETAVE

  Opsione të karrocerisë

  TAVAN PANORAMIK


  Tavani panoramik4 prej xhami të fiksuar ose me hapje opsional rrit ndjenjën e hapësirës në tapicerinë e automjetit dhe mbush me dritë natyrore, ku përfitojnë të tre rreshtat e ndenjëseve. Qelqi i përforcuar ka nuancë të errët për të mbajtur një temperaturë të rehatshme brenda kabinës.

  SHKARKO NJË BROSHURË

  OPSIONE TË TAPICERISË

  • TAPICERI E GJITHANSHME
   TAPICERI E GJITHANSHME

   Shtatë ndenjëset opsionale me madhësi të plotë të Discovery-t të ri, me të vërtetë janë shembull i rehatisë dhe gjithanshmërisë. Modelet HSE dhe HSE Luxury gjithashtu kanë opsionin Ndenjëse me Palosje Inteligjente që mund të konfiguroni duke përdorur butonat në hapësirën e bagazhit, në ekranin kryesor me prekje ose përmes telefonit inteligjent me aplikacionin InControl Remote. Krahas kësaj, mund të rrisni hapësirën ruajtëse të brendshme me një sërë zgjidhjesh inteligjente.

  • HAPËSIRA E RIPËRKUFIZUAR
   HAPËSIRA E RIPËRKUFIZUAR

   Vëmendje për detaje. Materialet më të mira. Mund të zgjidhni ndërmjet ndenjëseve prej lëkure Windsor të grimcuar, si dhe pjesë opsionale të tjera, duke përfshirë kornizat prej alumini linear të fshirë, rimesove prej lisi me hije natyrore, lisi qymyrdruri dhe lisi qymyrdruri me shkëlqim. Çfarëdo që të zgjidhni, pa dyshim do ta bëni makinën tuaj edhe më dalluese dhe individuale.

  • KONTROLLI I KLIMËS
   KONTROLLI I KLIMËS

   Për të siguruar tapiceria është në temperaturë perfekte, pavarësisht nga moti jashtë, Discovery i ri përmban një sistem shumë efikas të kontrollit të klimës të disponueshëm në dy, tre ose katër zona konfigurimi. Rezultati i një programi zhvillimor tepër të rreptë, sistemi është testuar në kushte të botës reale në temperatura që variojnë nga -40 deri në +50°C.

  LAND ROVER GEAR - AKSESORË

  • SISTEMI KLIKO DHE VAZHDO

   Sistemi Kliko dhe Vazhdo është një sistem shumëfunksional i mbështetjes për pasagjerët e radhës së dytë. Mbërthehet midis mbështetëseve të kokës dhe mund të shtohen pjesë të tjera për të mbajtur tablete, çanta, këmisha dhe xhaketa. Sistemi mund të hiqet lehtësisht kur nuk është në përdorim.

  • PAKETA E KAFSHËVE SHTËPIAKE
   PAKETA E KAFSHËVE SHTËPIAKE

   Mbajeni kafshën tuaj në rehati, të gëzuar dhe të sigurt. Një ndarës me lartësi të plotë e ndan hapësirën e pasagjerëve me tuajën, ndërsa zgjedhja midis një shtrese të papërshkueshme nga uji ose tapeti prej gome të qëndrueshme mbron hapësirën e ngarkesës së automjetit tuaj.

  • KARIKIMI I TELEFONIT

   Bazamenti iPhone® Connect dhe Charge Dock dhe Mbajtëse Gotash Karikuese me Valë7 përdorin hapësirën qendrore të mbajtëses së gotave për shikueshmëri të telefonit gjatë karikimit. Bazamenti është i përputhshëm me iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S dhe iPhone 5SE.

  • TRANSPORTUESI I BAGAZHEVE

   Projektuar ekskluzivisht në alumin të argjendtë me elemente kontrasti të zi, ky transportues i markës Land Rover, me kapacitet ngarkese prej 61 kg, vjen me panele anësore të integruara për siguri më të madhe. Baza e shinave dhe shiritat e zgarës janë të domosdoshme për këtë pajisje praktike.