TIPARE FIRMË

 • RROTA ALIAZHI 20” ME KËMBË “STILI 5021”
  RROTA ALIAZHI 20” ME KËMBË “STILI 5021”

  Ky dizajn dallues i shton shumë individualitetit të automjetit. Ju mund të zgjidhni nga një numër stilesh.

 • TOUCH PRO
  TOUCH PRO

  Hardueri dhe softueri i gjeneratës së ardhshme të InControl Touch Pro e përparon lidhjen dhe argëtimin në Discovery-n e ri në nivelin më të mirë.

 • FENERË HALOGJEN
  FENERË HALOGJEN

  Fenerët halogjen paraqiten si standard në Discovery S, duke siguruar një ekuilibër të përsosur midis performancës dhe përballueshmërisë.

 • SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER
  SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER

  Touch Pro është sistemi i ri i info-zbavitjes i pajisur në Discovery S, që përmban një sistem audio të shkëlqyer 125W Land Rover me 6 altoparlantë dhe lidhje të pajisjeve personale, duke përfshirë një pikë karikimi 12V në rreshtin e dytë.

 • RIMESO ABANOZI
  RIMESO ABANOZI

  Një rimeso abanozi te dyert dhe panelin e instrumenteve shton detaje të punuara për të krijuar atmosferë të jetesës moderne të kulturuar dhe hapësirën tuaj individuale.

 • PARALAJMËRIMI I DALJES NGA KORSIA
  PARALAJMËRIMI I DALJES NGA KORSIA

  Paralajmërimi i Daljes nga Korsia mund të ndihmojë që udhëtimet e gjata të jenë shumë më të sigurta. Ndjen kur automjeti po del pa dashje nga korsia dhe ju njofton me një alarm vizual dhe një dridhje të butë të timonit.

MOTORËT NË NJË SHIKIM

Motori Përshpejtimi 0-100 kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km
(5 ndenjëse / 7 ndenjëse}
Emetime CO2g/kg
(5 ndenjëse / 7 ndenjëse}
Td4 INGENIUM DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 2.0 litra me naftë (180 PS) 10.5 189 430 6.2 / 6.3 163 / 166
Sd4 INGENIUM DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 2.0 litra me naftë (240 PS) 8.7 207 430 7.3 / 7.4 192 / 195
Si4 INGENIUM PETROL AUTOMATIK ME BENZINË (4WD) 2.0 litra me benzinë (300 PS) 7.7 201 400 9.5 / 9.7 216 / 221

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • S
 • SE
 • HSE
 • HSE LUXURY