TIPARE FIRMË

 • RROTA ALIAZHI 20” ME 5 KËMBË “STILI 5021”
  RROTA ALIAZHI 20” ME 5 KËMBË “STILI 5021”

  Ky dizajn dallues i shton shumë individualitetit të automjetit. Mund të zgjidhni nga një gamë stilesh.

 • TOUCH PRO
  TOUCH PRO

  Hardueri dhe softueri i gjeneratës së ardhshme të InControl Touch Pro e përparon lidhjen dhe argëtimin në Discovery-n e ri në nivelin më të mirë.

 • GRILË E ERRËT ATLAS ME QARKIM TË ZI NARVIK
  GRILË E ERRËT ATLAS ME QARKIM TË ZI NARVIK

  Kjo veçori e bën makinën të duket edhe më mahnitëse, duke theksuar dizajnin individual, bashkëkohor.

 • SISTEMI I PËRFORCUAR I AUDIOS SË LAND ROVER
  SISTEMI I PËRFORCUAR I AUDIOS SË LAND ROVER

  Touch përmban një sistem audioje të përforcuar të shkëlqyeshëm Land Rover prej 250W me 10 altoparlantë dhe një pikë shtesë karikimi USB brenda dhomëzës ruajtëse për lidhje të pajisjes.

 • SHTRESA E ZEZË ME SHKËLQIM
  SHTRESA E ZEZË ME SHKËLQIM

  Një sërë detajesh dhe shtresash të veçanta, duke përfshirë të zezën me shkëlqim ndihmojnë në krijimin e hapësirës suaj individuale.

 • PAKETA E PARKIMIT
  PAKETA E PARKIMIT

  Asistenca e Parkimit ndihmon drejtimin e Discovery-t si në hapësira parkimi paralele ashtu edhe pingul. Ndërkohë grafikat dhe njoftimet ju ndihmojnë të drejtoheni përmes manovrave.

MOTORËT NË NJË SHIKIM

Motori Përshpejtimi 0-100 kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km
(5 ndenjëse / 7 ndenjëse}
Emetime CO2g/kg
(5 ndenjëse / 7 ndenjëse}
Td4 INGENIUM DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 2.0 litra me naftë (180 PS) 10.5 189 430 6.2 / 6.3 163 / 166
Sd4 INGENIUM DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 2.0 litra me naftë (240 PS) 8.7 207 430 7.3 / 7.4 192 / 195
Td6 DIESEL AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 3.0 litra me naftë (258 PS) 8.1 209 600 7.2 / 7.2 189 / 189[1]
Si4 INGENIUM PETROL AUTOMATIK ME BENZINË (4WD) 2.0 litra me benzinë (300 PS) 7.7 201 400 9.5 / 9.7 216 / 221
Si6 V6 SUPERCHARGED PETROL AUTOMATIK ME BENZINË (4WD) 3.0 litra me benzinë (340 PS) 7.1 215 450 10.9 / 10.9 254 / 254[1]

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • S
 • SE
 • HSE
 • HSE LUXURY