Karakteristikat kryesore

  • E JASHTËZAKONSHME ÇDO DITË
   E JASHTËZAKONSHME ÇDO DITË

   Silueta shkëlqyese dhe aerodinamike e Discovery Sport, me aftësi legjendare të Land Rover dhe tapiceri fleksibël i shtohet një automjeti të mrekullueshëm që arrin shumë më tepër.

   Shiko dizajnin
  • EKRANE TË TEKNOLOGJISË SË LARTË PËR LEHTËSI PËRDORIMI
   EKRANE TË TEKNOLOGJISË SË LARTË PËR LEHTËSI PËRDORIMI

   Kontrollet e përparme dallojnë një kroskot të pangarkuar që përmban një ekran me prekje 8” dhe ekran opsional Afishimi Ballor me teknologjinë më të fundit për ndërveprim intuitiv. Një ekran me prekje 10” InControl Touch Pro është gjithashtu i disponueshëm.

   SHIKO TEKNOLOGJINË
  • Ndenjëse fleksible, hapësirë për këmbët dhe ngarkesën
   Ndenjëse fleksible, hapësirë për këmbët dhe ngarkesën

   Me një rresht të dytë me rrëshqitje opsionale që mund të ofrojë hapësirë për këmbët të ngjashme me Range Rover dhe një rresht të tretë opsional, ju mund të përshtatni hapësirën për të plotësuar nevojat e ngarkesës ose të uljes.

   shikoni gjithanshmërinë

  Dizajni

  Shkathtësia

  Teknologjia

  Aftësia

  Performanca