Dizajni

  Shkathtësia

  Teknologjia

  • Motorët
   Motorët

   Land Rover zhvillon vazhdimisht teknologji të reja të motorëve për të përmirësuar ekonominë e karburantit dhe për të ulur emetimet pa kompromis, siç është Ndal/Ndiz Automatikisht, që ndalon motorin kur nuk është e nevojshme, motorët hibridë që prodhojnë moment mbresëlënës prej 700Nm, dhe opsione me peshë të lehtë dhe transmisione në të gjithë gamën.

  • AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
   AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

   Automjetet Land Rover janë të mbushura me teknologji që lejon të përballoni dhe terrenet më kërkuese. Nga funksioni origjinal Reagim Terreni që përshtat lëvizjen me sipërfaqen, te Kontrolli i Zbritjes Kodrinore, që të zbrisni pjerrësitë në mënyrë të sigurt, automjetet Land Rover vazhdojnë të ofrojnë aftësi udhëheqëse në industri.

  • PERFORMANCA NË RRUGË
   PERFORMANCA NË RRUGË

   Në rrugë, teknologjia e Land Rover, si Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit, për udhëtime të qetësuara në distancë, Dinamika Përshtatëse, që siguron një ekuilibër optimal të udhëtimit dhe kontrollit dhe Vektorizimi i Momentit, për marrjen e qetë dhe të kontrolluar të kthesave, kontribuojnë në një udhëtim të rafinuar dhe vetëpërmbajtës.

  • ASISTENCA TË DREJTUESIT
   ASISTENCA TË DREJTUESIT

   Me Monitorimin e Këndit të Vështirë që paralajmëron për afrimin e automjeteve nga të dyja anët, një sërë teknologjish të Asistencës së Parkimit që e bëjnë parkimin të thjeshtë dhe Alarmet e Kufizimin të Shpejtësisë që ju ndihmojnë të reagoni më shpejt ndaj kufizimeve, Asistencat e Drejtuesit ju lirojnë që të përqendroheni në drejtimin e automjetit.

  • REHATIA DHE LEHTËSIA
   REHATIA DHE LEHTËSIA

   Me sistemet më të fundit të ngrohjes dhe ftohjes për t'i mbajtur të gjithë të rehatuar në çfarëdo lloj moti dhe një shumëllojshmëri të teknologjive me gjeste e pa çelës për të zgjedhur, automjetet Land Rover ju mbështjellin në rehati.

  • INFO-ZBAVITJE
   INFO-ZBAVITJE

   Teknologjia e info-zbavitjes në Land Rover ofron argëtim dhe informacione në fjalën e fundit të teknologjisë në të gjithë automjetin, madje edhe në telefonin tuaj inteligjent. Aplikacionet e InControl Connect ju lidhin në mënyrë të sigurt me automjetin, një përzgjedhje ekranesh me prekje siguron argëtim dhe përdorueshmëri, si dhe sistemet audio MeridianTM riprodhojnë audio me cilësi koncertesh.

  Rehatia dhe Lehtësia

  Aftësia

  Testuar në ekstrem

  • AKTIVIZUESIT
   AKTIVIZUESIT

   Në “tingullin neutral” të dhomës gjysmë-anekoike e ekspozojmë saktësisht kabinën ndaj një sërë frekuencash dhe vibracionesh, duke siguruar që Discovery Sport të dëgjohet gjithmonë i përsosur në çdo shpejtësi dhe nëpër çdo sipërfaqe.

  • SHPEJTËSI ERE 20 NYJE
   SHPEJTËSI ERE 20 NYJE

   Në dhomat tona të klimës mund të rikrijojmë disa prej kushteve më sfiduese të erës që Discovery Sport do të përballet. Jo vetëm stuhi acari me shpejtësi 240km/h, por edhe temperatura të larta të ambientit dhe situata të ndryshme në tunelin e ajrit. Vetëm duke i shtyrë të gjitha sistemet në kufijtë e tyre, ne zhvillojmë besueshmërinë e vërtetë.

  • TEMPERATURA NËN-ZERO
   TEMPERATURA NËN-ZERO

   Në ambientet e botës reale dhe dhomat tona klimatike i ngrijmë makinat në -40 ° C dhe i pjekim në 50 ° C. Funksionet kryesore dhe sistemet më pas shqyrtohen sipas standardeve tona saktësuese. Pra, edhe në vendet më të largëta, rehatia dhe qetësia shpirtërore nuk është kurrë larg.

  • JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
   JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

   Nga bazat e testimit të akullit në Arjeplog të Suedisë, në rërën e pafalshme të shkretëtirës të Dubait, sigurohemi që performanca jonë legjendare në të gjitha terrenet të jetë e natyrshme në çdo automjet. Prototipat janë zhvilluar përgjatë përafërsisht 8.500 km të rrugëve me kushtet më të vështira.

  Performanca

  Qëndrueshmëria