Opsione dhe aksesorë

Jo të gjitha opsionet janë të disponueshme në të gjitha modelet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar të Land Rover për më shumë.

Opsione të karrocerisë

Opsione të karrocerisë

RROTA ALIAZHI

Përputhni me zgjedhjen e aksesorëve stilues të karrocerisë duke shtuar rrota e preferuara të aliazhit. Ato janë në dispozicion në disa madhësi nga 17” deri në 20”, si dhe një shumëllojshmëri ngjyrash, duke përfshirë prerje Diamanti, të zeza me shkëlqim ose gri të errët me shkëlqim.

Ndërto vetë

Opsione të tapicerisë

 • TAPICERI FLEKSIBËL
  TAPICERI FLEKSIBËL

  Tapiceria mund të përshtatet me lehtësi dhe përfshin mundësinë e ndenjëseve 5 + 2. Si drejtuesi ashtu edhe ndenjësja e pasagjerit të parmë kanë funksione të barabarta, duke përfshirë 10 pozicione dhe funksion kujtese. Zgjidhni ndenjëset e rreshtit të dytë me rrëshqitje palosje për fleksibilitet midis hapësirës së ngarkesës dhe të uljes.


 • MATERIALE TË RAFINUARA PËR REHATI
  MATERIALE TË RAFINUARA PËR REHATI

  Hapësira bujare e kabinës është e dizajnuar bukur për rehatinë tuaj dhe të pasagjerëve tuaj. Të mobiluara me materiale me cilësi të lartë, si p.sh. lëkura e me qepje dyshe, janë gjithashtu të forta dhe praktike. Skemat elegante dhe moderne të ngjyrave, të tilla si tema Glacier, dallojnë nga të tjerët.


 • TEMPERATURA TË PËRSHTATSHME
  TEMPERATURA TË PËRSHTATSHME

  Kontrolli i klimës është i domosdoshëm nëse jetoni kudo me kushte ekstreme të motit, të nxehta ose të ftohta. Rrymat e nivelit të lartë në anën e pasme i mbajnë pasagjerët tuaj të rehatshëm dhe temperatura mund të përshtatet në zona të ndryshme të automjetit. Ju gjithashtu mund të zgjidhni ftohje shtesë për rreshtin e tretë.


Opsionet e Paketave

Opsionet e Paketave

Opsionet e Paketave

Discovery Sport Black

Varianti i kufizuar Discovery Sport Black përmban theksimet e karrocerisë të paketës së zezë, me shtesën e një grile unike të stilit Dinamik, distinktivin e zi SPORT dhe xhamin e privatësisë. Boja e karrocerisë është e argjendtë Silic, gri Karpate ose e bardhë Yulong, duke plotësuar pamjen.

Ndërto vetë

Opsionet e Paketave

Opsionet e Paketave

PAKETA MODELI I ZI

Paketa e zezë e modelit është e disponueshme në të gjitha opsionet e ngjyrave të karrocerisë dhe përfshin një zgjedhje të rrotave të aliazhit të zi me shkëlqim me përmasa 18”, 19” dhe 20”. Karakteristika të tjera përfshijnë grilën, gryka parafangosh dhe kupa pasqyrash me ngjyrë të zezë Narvic, ndërsa shkrimi mbi kofano dhe derë bagazhi Discovery shtojnë prekjet përfundimtare.

Opsionet e Paketave

Opsionet e Paketave

PAKETA MODELI DINAMIK

Ofron një qëndrim më deklarues, duke mbajtur aluzione të dizajnit që dallohet në çast të Discovery Sport. Paketa e dizajnit dinamik ofron dizajn të ri të guximshëm para dhe prapa me mbulesa anësore të konturuara. Marmitat e kromuara së bashku me një simbol të kuq SPORT përbëjnë një pamje më të veçantë.

Ndërto vetë

Teknologjia

 • INOVACION
  INOVACION

  Land Rover zhvillon vazhdimisht teknologji të reja të motorëve për të përmirësuar ekonominë e karburantit dhe për të ulur emetimet pa kompromis, siç është Ndal/Ndiz Automatikisht, që ndalon motorin kur nuk është e nevojshme, motorët hibridë që prodhojnë moment mbresëlënës prej 700Nm, dhe opsione me peshë të lehtë dhe transmisione në të gjithë gamën.

 • PERFORMANCA NË RRUGË
  PERFORMANCA NË RRUGË

  Në rrugë, teknologjia e Land Rover, si Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit, për udhëtime të qetësuara në distancë, Dinamika Përshtatëse, që siguron një ekuilibër optimal të udhëtimit dhe kontrollit dhe Vektorizimi i Momentit, për marrjen e qetë dhe të kontrolluar të kthesave, kontribuojnë në një udhëtim të rafinuar dhe vetëpërmbajtës.

 • AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
  AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

  Automjetet Land Rover janë të mbushura me teknologji që lejon të përballoni dhe terrenet më kërkuese. Nga funksioni origjinal Reagim Terreni që përshtat lëvizjen me sipërfaqen, te Kontrolli i Zbritjes Kodrinore, që të zbrisni pjerrësitë në mënyrë të sigurt, automjetet Land Rover vazhdojnë të ofrojnë aftësi udhëheqëse në industri.

 • ASISTENCA TË DREJTUESIT
  ASISTENCA TË DREJTUESIT

  Me Monitorimin e Këndit të Vështirë që paralajmëron për afrimin e automjeteve nga të dyja anët, një sërë teknologjish të Asistencës së Parkimit që e bëjnë parkimin të thjeshtë dhe Alarmet e Kufizimin të Shpejtësisë që ju ndihmojnë të reagoni më shpejt ndaj kufizimeve, Asistencat e Drejtuesit ju lirojnë që të përqendroheni në drejtimin e automjetit.

 • REHATIA DHE LEHTËSIA
  REHATIA DHE LEHTËSIA

  Me sistemet më të fundit të ngrohjes dhe ftohjes për t'i mbajtur të gjithë të rehatuar në çfarëdo lloj moti dhe një shumëllojshmëri të teknologjive me gjeste e pa çelës për të zgjedhur - edhe me Lartësi Automatike e Hyrje-Daljes për të ndihmuar pasagjerët të hyjnë dhe dalin - automjetet Land Rover ju mbështjellin në rehati.

 • INFO-ZBAVITJE
  INFO-ZBAVITJE

  Teknologjia e info-zbavitjes në Land Rover ofron argëtim dhe informacione në fjalën e fundit të teknologjisë në të gjithë automjetin, madje edhe në telefonin tuaj inteligjent. Aplikacionet e InControl Connect ju lidhin në mënyrë të sigurt me automjetin, një përzgjedhje ekranesh me prekje siguron argëtim dhe përdorueshmëri, si dhe sistemet audio MeridianTM riprodhojnë audio me cilësi koncertesh.

Aksesorë

 • AKSESORË TË KARROCERISË
  AKSESORË TË KARROCERISË

  Përmirësoni pamjen e automjetit tuaj me detaje tërheqëse, shtoni mbrojtje për tu ruajtur nga dëmtimi i udhëtimit jashtë rrugës së shtruar dhe përditësime për të.

 • AKSESORË TË TAPICERISË
  AKSESORË TË TAPICERISË

  Shtoni pjesë shtesë të miratuara nga Land Rover në çdo kohë, nga ndenjëset për fëmijë dhe mbulesa mbrojtëse deri te argëtimi dhe përmirësimet teknike.

 • TRANSPORTIMI DHE RIMORKIMI
  TRANSPORTIMI DHE RIMORKIMI

  Me bazën e shinave të montuar, zgjidhni kapëse të specializuara për pajisje sportive dhe aksesorë për të shfrytëzuar aftësinë e rimorkimit të Land Rover.

 • RROTA DHE AKSESORË
  RROTA DHE AKSESORË

  Personalizoni pamjen e Land Rover-it tuaj me rrota aliazhi, dhe përmirësojini me pajisje të stiluara dhe të markës.