DISCOVERY

SPECIFIKAT
DISCOVERY
DISCOVERY
P360 AWD AUTOMATIC MHEV
DISCOVERY S

DISCOVERY S

P360 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANCA
Shpejtësia maksimale km/h 209
Përshpejtimi (sekonda) 0-100 km/h 6,5
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
RIMORKIM
TRANSPORTIMI NË ÇATI
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS
KTHESA RROTULLUESE

VAZHDONI TË EKSPLORONI

PERSONALIZIMI

PERSONALIZIMI

Përzgjidhni nga gama e opsioneve dhe aksesorëve.
MODELET DISCOVERY

MODELET DISCOVERY

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
  • Shifra e mësipërme në lagështi është e barasvlershme me një kapacitet në të thatë prej 922 litrash.

*Shifrat e dhëna janë të përllogaritura sipas NEDC2 nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me ato të testit të vjetër NEDC. Më pas mund të zbatohet trajtimi i duhur tatimor.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.

Kur vendosen rrota/disqe 21 inç.

Gjerësia e hapësirës së ngarkesës do të jetë 1.273 kur vendoset kontrolli i klimës me 4 zona. Kontrolli i klimës me 4 zona nuk është i disponueshëm në automjetet komerciale.

Përfshin lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Përfshin një drejtues mjeti 75 kg, lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Pesha maksimale në pikën e bashkimit kufizohet në 100kg kur vendosen disqe 20 inç Stil 5011, me 5 ndarje, në ngjyrë Argjendi me shkëlqim xixëllues.

Kapaciteti maksimal i rimorkimit kufizohet në 2.500kg kur vendosen disqe 20 inç Stil 5011, me 5 ndarje, në ngjyrë Argjendi me shkëlqim xixëllues.

Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.

Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Pajisjet opsionale shtesë rrisin peshën. Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

BOSHT QENDROR STANDARD
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
RANGE ROVER SE

RANGE ROVER SE

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANCA
Shpejtësia maksimale km/h 206
Përshpejtimi (sekonda) 0-100 km/h 8,3‡
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
RIMORKIM
TRANSPORTIMI NË ÇATI
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS
KTHESA RROTULLUESE