UDHËTIME TË PËRVOJËS LAND ROVER


Kjo është mundësia juaj që të viheni pas timonit të një Land Rover dhe të dilni nga rruga e shtruar për udhëtime emocionuese dhe sfiduese në të gjithë botën. Mësoni të gjitha në lidhje me aftësitë e automjetit nën syrin vigjilent të instruktorëve të klasit botëror.

UDHËTIME TË AVENTURËS LAND ROVER


Prisni më të mirën e udhëtimit luksoz. Bashkohuni me ne ndërsa përshkojmë nëpër destinacione globale pas timonit të automjeteve më të fundit Land Rover për të gjitha terrenet, duke shijuar planifikimin e përpiktë, njohuri vendase të pakrahasueshme dhe prekje luksoze.

SPONSORIZIMI

LUNDRIMI

LUNDRIMI

Duke mundësuar konkurrencë serioze dhe një spektakël emocionues, lundrimi ka qenë fokusi i sponsorizimit të Land Rover që nga viti 1988. Këtë vit, Land Rover bashkëpunon me Ben Ainslie Racing (Land Rover BAR) në kohë për sfidën e tyre për Kupën e 35-të të Amerikës në 2017.

KUPA E BOTËS NË REGBI 2015

KUPA E BOTËS NË REGBI 2015

Këtë vit, lojtarët e elitës së lojës do të konkurrojnë për çmimin e fundit të regbisë në Kupën e Botës së Regbisë më të madhe ndonjëherë. Por te Land Rover, ne besojmë që shpirti i patundur i lojtarëve, klubeve e tifozëve është zemra dhe shpirti i vërtetë i regbisë. Kjo është arsyeja pse në 2015 #WeDealInReal.

KALËRIMI

KALËRIMI

Kalërimi provon aftësinë, trimërinë, fuqinë dhe partneritetet. Land Rover ka mbështetur për dekada të tëra konkurse të klasit botëror dhe kalorës. Sponsorizimet tona globale përfshijnë Alltech FEI World Equestrian Games 2014, që përfshin tetë disiplina dhe seri britanike të Ditës Polo, duke shfaqur luksin dhe trashëgiminë britanike në të gjithë globin.