Explore Scotland’s mighty land bursting with pride and stunning wild landscapes. It’s rolling green hills, wide open views and undulating coastline creates the perfect foundation for an off-road adventure in a Land Rover Discovery.

  Aventurat tona na çuan në peizazhet e mëdha dhe të larmishme të Skocisë. Ku kodrina e valëzuara, pamje e gjera të hapura, brigjet mahnitëse dhe malet e thyera siguruan skenën e përsosur për një aventurë jashtë rrugës së shtruar në Land Rover Discovery.

  Skoci. Një tokë që shpërthen me krenari dhe e pasur me histori. Dhe peizazhe mahnitëse, të pashkelura që të lënë pa frymë.

  Një tokë e bërë me porosi për Land Rover Discovery.

  Në brigjet piktoreske të Loch Butterstone kemi gjetur itineraret e përsosura nëpër pyje për perfeksionuar aftësitë drejtuese jashtë rrugës së shtruar.

  Duke udhëtuar përmes Atholl Estate, lumenj me vata dhe përgjatë shtigjeve pyjore mbërrijmë në vendin ideal për një piknik tradicional Land Rover - të hapur në derën e bagazhit, nën mbikëqyrjen e një lepuri blu shumë të rrallë dhe një tresheje drerësh të rinj.

  Auchnafree Estate me 12,000 hektarë kodrina, shkëmbinj, liqene malore dhe rrënoja të shpërndara provuan një terren të vështirë për zbulimin e aftësive të pabesueshme të Land Rover Discovery. Këtu ne ishim në gjendje që me të vërtetë ta vendosnim automjetin në hapin e tij, nën syrin vigjilent të shqiponjave të arta që fluturonin mbi rrymat e ngrohta të mbrëmjes.

  Udhëtimi i fundit për në Gleneagles ofroi pamje kartolinash nga Loch Lomond e The Trossachs dhe premtimin për një pushim shumë të nevojshëm dhe një shije të mikpritjes legjendare të Skocisë.

  Skoci. Një aventurë aq frymëzues po aq sa edhe spektakolar.