UDHËTIMI I AVENTURËS NË NAMIBI

ZGJIDHNI NGA DY AVENTURAT 8 DITORE TË NDRYSHME, SECILA E KRIJUAR PËR TË OFRUAR MË TË MIRËN QË OFRON VERIU DHE JUGU.

REZERVONI TANI
cKh-njyq3d0

Zgjidhni nga dy aventurat 8 ditore të ndryshme, secila e krijuar për të ofruar më të mirën që ofron veriu dhe jugu.

AVENTURA JUAJ AFRIKANE

I fshehur në një pjesë pothuajse të harruar të Afrikës, Namibia ka arritur të ruajë sekretet e saj. E gjerë dhe misterioze, ofron më të mirën e një kontinenti. Pavarësisht nëse është shkretëtira më e vjetër, ka dunën më të lartë apo popullsinë më të madhe e gepardëve. Është një tokë e mbushur me shumë mrekulli që presin të zbulohen.

NA KONTAKTONI
ZGJIDH NJË AVENTURË
UDHËTIMI I VERIUT TË NAMIBISË – BREGU DHE JETA E EGËR
Me fokus në jetën e egër të pasur të Namibisë, ju vizitoni Parkun Kombëtar Etosha ku do të shihni një mori kafshësh në habitatin natyror të tyre.
ZBULO MË SHUMË
UDHËTIMI I JUGUT TË NAMIBISË – DUNAT DHE PANORAMAT
Kombinimi i popullatës së gjerë të shpendëve të Namibisë me fenomenet gjeologjike të mrekullueshme. Me vizita në shkretëtirat Namib dhe Kalahari si dhe Parkun Namib-Naukluft.
ZBULO MË SHUMË
GALERIA E UDHËTIMIT TË AVENTURËS NË NAMIBI

Shikoni një parashikim të çfarë mund të prisni nga Udhëtimi i Aventurës Land Rover në Namibi.

SHIKO GALERINË
PYETJE TË SHPESHTA RRETH NAMIBISË
NË PËRGJITHËSI

Kush i drejton udhëtimet?

Programi Land Rover Experience Adventure Namibia operohet nga Agentur für Promotion und Service GmbH (APS) / Land Rover Experience Germany të cilët janë të licencuar dhe të autorizuar nga Jaguar Land Rover. Kur bëni një rezervin ju lidhni një kontratë me APS GmbH.Kush e drejton makinën?

Vetë ju! Do të ketë një instruktor të eksperiencës Land Rover në dispozicion për udhëzime dhe mbështetje, por këto janë itinerare vetë-drejtuese, kështu që jeni ju në timon në automjetet më të fundit të Land Rover.Në çfarë gjuhe komunikohet gjatë udhëtimeve?

Instruktorët/udhërrëfyesit do të komunikojnë me të ftuarit në anglisht.

ÇMIMI

A kam nevojë të blej sigurim për të ngarë makinën?

Ne rekomandojmë një sigurim gjithëpërfshirës të udhëtimit.Çfarë përfshihet në çmimin e qëndrimit?
Përfshirjet e përgjithshme janë si më poshtë: aktivitetet e ngasjes, akomodimi, mëngjesi, dreka dhe darka, pije me vakte dhe transferime nga/për në aeroportin Windhoek (një transferim për të gjithë grupin). Ju lutemi referojuni itinerarit tuaj individual për të dhënat e sakta. Ju lutemi të vini re se për shkak të nivelit të ngasjes së përfshirë, alkooli përfshihet vetëm në darkën tuaj dhe është i kufizuar. Pije të gazuara përfshihen me të gjitha ushqimet.


Çfarë nuk përfshihet në çmimin e udhëtimit?

Biletat e avionit, tarifa vizash (nëse kërkohet), vaksinime, sigurim udhëtimi, këshilla, të gjitha shpenzimet personale (p.sh. minibar në hotel, trajtime llixhe, etj) dhe çdo marrëveshje para ose pas udhëtimit që devijon nga itinerari i qëndrimit.

NGASJA

Unë kurrë nuk kam drejtuar një automjet 4x4 para ose nuk kam ngarë jashtë rrugës së shtruar, a mund të marr pjesë në udhëtim?

Absolutisht po. Do të ketë një instruktor të kualifikuar të eksperiencës Land Rover që shoqëron çdo udhëtim i cili jep udhëzime dhe mbron sigurinë, por çdo udhëtim është i krijuar për shoferët e të gjitha aftësive.Çfarë makine do të ngas?

Vizitorët do të ngasin Land Rover Discovery.Janë makinat me marsh manual apo automatik?

Të gjitha makinat janë pajisur me marsh automatik.Cilat janë kërkesat për lejet e drejtimit dhe të moshës minimale?

Të gjithë vizitorët që ngasin makinën duhet të jenë të paktën 19 vjeç dhe të kenë pasur një leje drejtimi të vlefshme për të paktën një vit. Kërkohet një Leje Drejtimi Ndërkombëtare.A duhet të kem një nivel të caktuar të përshtatshmërisë fizike për të marrë pjesë?

Për të marrë pjesë në eksperiencën e ngasjes ju duhet të siguroheni që nuk dini nëse ka ndonjë rrethanë që do t'ju skualifikonte nga kjo eksperiencë të tilla si probleme kronike të shtyllës kurrizore (ose kushte të ngjashme), kushte mendore të cilat mund të pengojnë aftësinë tuaj për të ngarë, shikim i cili nuk plotëson standardet për ngarje, shtatzëni ose probleme me zemrën.Sa vizitorë do të jenë në çdo automjet?
Çmimet bazohen në dy klientë që ndajnë një makinë. Sipas kërkesës, një person i 3-të dhe i 4-të mund të rezervohet në automjet.A mund ta sjell Land Rover-in tim në aventurë?

Nuk është e mundur të merrni pjesë me automjetin tuaj për arsye të sigurimit.

UDHËTIMI

Nëse unë udhëtoj vetë do të kem automjetin tim?

Jo - për arsye sigurie nuk lejojmë askënd të udhëtojë vetëm me një automjet. Udhëtarët që kanë ardhur vetëm do të bashkohen në automjet me një tjetër vizitor ose nëse ka një numër tek vizitorësh, një nga instruktorët tanë do t'ju shoqërojë në automjet. Do të keni dhomën tuaj gjatë gjithë qëndrimit.A lejohen fëmijët në udhëtime?

Në përgjithësi, udhëtimet janë të përshtatshme për fëmijët mbi 14 vjeç, por ju lutemi kontaktoni APS për detaje të mëtejshme dhe për të diskutuar kërkesat tuaja individuale.A mund të rezervoj një udhëtim të tërë për një grup privat?

Po, ne me kënaqësi do të lehtësojmë një udhëtim privat për rezervime në grup prej 10 vizitorësh ose më shumë. Programi mund të përshtatet për të përmbushur nevojat e grupit.A udhëtojmë në një kolonë?

Po, ne përgjithësisht do të udhëtojmë në kolonë duke përdorur komunikim me radio midis automjeteve.Cili është numri maksimal i pjesëmarrësve në grup në secilin udhëtim?

Për të ruajtur eksperiencë më intime dhe ekskluzive, numri maksimal i pjesëmarrësve në çdo aventurë është 10 vizitorë (dy për çdo automjet).A kam nevojë për vizë?

APS GmbH është përgjegjës t'ju informojë paraprakisht dispozitat e rregullave të pasaportës, vizave dhe shëndetit. Nëse keni nevojë për një ftesë për të marrë vizën, ju lutemi informoni APS GmbH, i cili do t'ua sigurojë këtë. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni: www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/passport-visa/


Cila monedhë përdoret në Namibi?
Monedha vendase është dollari namibian (NAD).Ne do të dëshironim ta zgjasim udhëtimin tonë për disa ditë, a mund ta bëjmë këtë?

Absolutisht, po. APS GmbH me kënaqësi do t’ju ndihmojë të planifikoni dhe rezervoni zgjatjen para ose pas të udhëtimit tuaj. Ju lutemi dërgoni me email në expeditions@landrover-experience.de ose telefononi +49 (2058) 77 80 994 (09:00 - 17:00 (CET), nga e hëna deri të premten. Mund të aplikohen tarifat e operatorit vendor).A kam nevojë për vaksinime?

Informacioni mbi vaksinimet e rekomanduara ose të dhëna me recetë për zonat përkatëse të synuara mund të gjenden këtu: https://www.worldtravelguide.net/guides/africa/namibia/health/


Me kë mund të kontaktoj nëse kërkoj ndihmë me rezervime biletash avioni ose sigurim udhëtimi?

APS GmbH me kënaqësi do t'ju ndihmojë të rezervoni biletat tuaja të avionit dhe sigurimin e udhëtimit. Ata gjithashtu do t'ju informojnë për çdo ndryshim të mundshëm përpara nisjes.Ata mund të kontaktohen si më poshtë: Land Rover Experience Germany c/o APS - Agentur für Promotion und Service GmbH, Am Sportplatz 26A, 42489, Wülfrath.

Email: expeditions@landrover-experience.de Telefon: +49 (2058) 77 80 994 (09:00 - 17:00 (CET), nga e hëna deri të premten.
Mund të aplikohen tarifat e operatorit vendor).

Faks: +49 (2058) 77 80 990


A duhet të sjell me vete ndonjë lloj bagazhi specifik?

Ne nuk bëjmë ndonjë rekomandim specifik në lidhje me llojin e bagazhit - automjetet mund të mbajnë valixhe, si dhe çanta udhëtimi.Cili është kodi i veshjes për mbrëmjet?

Kodi i veshjes së mbrëmjes është i rastësishëm.Çfarë ndodh nëse një udhëtim nuk arrin numrin minimal të pjesëmarrjes? A do të anulohet?

Numri minimal i pjesëmarrjes është 10 persona në të gjitha udhëtimet e Namibisë. Ne përpiqemi të mos anulojmë asnjë prej udhëtimeve tona, por në disa raste, kjo mund të jetë e pashmangshme. APS mund të tërhiqet nga paketa e kontratës së udhëtimit nëse numri i pjesëmarrësve nuk arrihet deri në 31 ditë para nisjes, nëse një numër minimal i pjesëmarrësve tregohet në përshkrimin e udhëtimit APS për udhëtimin përkatës. Deklarata e tërheqjes do t'ju dërgohet menjëherë, depozita do t’ju rimbursohet menjëherë. Ju lutemi referojuni termave dhe kushteve tona për më shumë informacion.A janë itineraret dhe akomodimi të konfirmuara?

Itinerari dhe akomodimi juaj i nënshtrohen ndryshimeve bazuar në disponueshmërinë. Ne rezervojmë të drejtën të zëvendësojmë itinerarin dhe akomodimin me alternativa të ngjashme.

Shënim i rëndësishëm
Imazhet e paraqitura këtu janë vetëm për qëllime ilustrimi dhe nëse ka ndonjë paqartësi në lidhje me programin, itinerari i shkruar do të merret si interpretimi më i saktë i udhëtimit. Ne rezervojmë të drejtën të ndryshojmë rrugën e udhëtimit dhe/ose të zëvendësojmë operatorin turistik me alternativa të ngjashme.

MË MBAJ TË INFORMUAR
Qëndroni të përditësuar me lajmet dhe ofertat më të fundit nga udhëtimi i aventurës
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur