SAFARI BOTSVANA

SAFARI BOTSVANA

JETË E EGËR MADHËSHTORE DHE MREKULLI NATYRORE
REZERVO NJË EKSPERIENCË

SHFAQJA MË E MADHE NË TOKË

I bekuar me peizazhe spektakolare dhe kafshë të egra të mrekullueshme, safari ynë 8-ditor ju prezanton me mrekullitë e anës së egër të Afrikës. Duke kaluar Okavango Delta në timon të Land Rover Defender të ri, zbuloni disa nga përvojat kulturore më të thella që gjenden kudo në planet.

Pikat kryesore përfshijnë epiken Ujëvarat Viktoria, Parkun Kombëtar Chobe, kafshët e egra të mrekullueshme të Rezervatit Moremi Game dhe disa sfida drithëruese gjatë rrugës.

UJËVARAT VIKTORIA DERI NË DELTËN OKAVANGO

UJËVARAT VIKTORIA DERI NË DELTËN OKAVANGO

Itinerari fillon në Ujëvarat legjendare Viktoria dhe ruan atë nivel të frikës dhe zbulimit deri Rezervatin Moremi Game. Duke filluar nga Lindja, mund të prisni që lindjet e mrekullueshme të diellit afrikan të mos hyjnë as në listën e top 10 të gjërave më spektakolare që keni parë atë ditë.
DELTA OKAVANGO DERI NË UJËVARAT VIKTORIA

DELTA OKAVANGO DERI NË UJËVARAT VIKTORIA

Ky itinerar fillon në Rezervatin Moremi Game dhe përfundon në Ujëvarat e mrekullueshme Viktoria. Nga perëndimi në lindje, ky është një udhëtim nëpër peizazhe vërtet të pabesueshme në ndryshim. Do të dëshmoni pamje të gjera, gjithëpërfshirëse që duket se ekzistojnë në një shkallë krejtësisht të ndryshme nga bota e përditshme.

TË MBAJMË JU DHE KOLEGËT TANË TË SIGURT

Për t'u siguruar që të keni përvojën më të rehatshme dhe të sigurt me ne, të gjitha programet e drejtimit të Jaguar Land Rover i përmbahen udhëzimeve më të fundit nga qeveria mbi Covid-19. Proceset tona aktuale janë përshkruar më poshtë.

REZERVIM FLEKSIBËL

Qëndroni të sigurt, nëse udhëtimi juaj i aventurës me Land Rover anulohet, do të sigurohet një rimbursim i plotë. Përveç kësaj, nëse nuk jeni më në gjendje të udhëtoni, përvoja juaj mund të shtyhet për sezonin e ardhshëm, në varësi të disponueshmërisë. Përndryshe, ju mund të kërkoni një anulim që i nënshtrohet tarifave tona standarde të anulimit dhe Termave e Kushteve.

SKANIMET E TEMPERATURËS

Duke përdorur teknologjinë më të fundit pa kontakt, të gjithë të ftuarve do t'u kërkohet të bëjnë kontroll termik të temperaturës pas mbërritjes. Vizitorëve me temperaturë 37,8 ose më të lartë do t'u kërkohet të riplanifikojnë përvojën e tyre për të garantuar sigurinë e të gjithë vizitorëve të tjerë dhe stafit.

PASTRIMI I MAKINAVE

Pjesa e brendshme dhe e jashtme e çdo makine pastrohet dhe dezinfektohet me produkte dezinfektuese anti-mikrobiale para dhe pas çdo udhëtimi.

DISTANCIMI SOCIAL DHE PMP

Maska dhe një shishe personale dezinfektuesi duarsh janë në dispozicion për çdo vizitor gjatë përvojës së tyre. Individët nga familje të ndryshme duhet të qëndrojnë të paktën 1,5 m larg njëri-tjetrit gjatë gjithë kohës.

NJË SKUADËR EKSPERTE

Profesionalë, të përkushtuar dhe me shumë, shumë përvojë. Jo vetëm që instruktorët tanë ekspertë dinë të përfitojnë më shumë nga automjetet tona, ata gjithashtu dinë të kalojnë përfitimet e asaj njohuri në mënyrë të qartë dhe gjithëpërfshirëse që edhe ju të përfitoni sa më shumë.

SUB-SAHARA NË STIL

SUB-SAHARA NË STIL


Kur bëhet fjalë për bukurinë e shkretëtirës, Botsvana nuk njeh kufij. Një nga shkretëtirat më të mrekullueshme në botë ju mirëpret me një mori mundësish që mbulojnë gjithçka, nga rezervatet e shumta natyrore deri te kafshët e egra më të famshme të Afrikës.
SHIKONI GALERINË

NA KONTAKTONI

Ky program ofrohet në gjuhën angleze. Zyrat tona janë të hapura nga ora 9:00 deri në orën 17:30 CET nga e hëna deri të premten.
(Mund të aplikohen tarifat vendore)


Telefon: +49 2058 77 809 94
Email: expeditions@landrover-experience.de

PYETJE TË SHPESHTA

OPEN ALL
NË PËRGJITHËSI
ÇMIMI
NGASJA
UDHËTIMI
EXPLORE ALL SUB-SAHARAN SELF-DRIVES

EXPLORE ALL SUB-SAHARAN SELF-DRIVES

Traverse the most dramatic of desert landscapes and set your sights on iconic wildlife with our spectacular itineraries for Namibia and Botswana.

Shënim i rëndësishëm

Imazhet e shfaqura këtu kanë vetëm qëllim ilustrimi dhe në rast paqartësie në lidhje me programin, itinerari i shkruar do të merret si interpretimi i saktë i udhëtimit. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar rrugën e udhëtimit dhe/ose për të zëvendësuar operatorin e turit me alternativa të ngjashme.