SAFARI NAMIBIAN

SAFARI NAMIBIAN

SHANS PËR TË PARË PESËSHEN E MADHE TË AFRIKËS
REZERVO NJË EKSPERIENCË

NË NATYRË

Përshkimi i Parkut Kombëtar Etosha dhe vijës bregdetare dramatike të Swakopmundit, Safari 8-ditor i Namibisë është një territor i vërtetë i listës së dëshirave. Bishat më të famshme të Afrikës, duke përfshirë “pesëshen e madhe”, mund të gjenden duke u endur nëpër natyrën e kësaj toke të pazbutur. Me durim dhe aftësi, eksploruesit e guximshëm mund të kenë mundësi t'i shohin të gjitha.

REZERVO
EKSPERIENCËN
E NAMIBISË

REZERVO NJË EKSPERIENCË

TË MBAJMË JU DHE KOLEGËT TANË TË SIGURT

Për t'u siguruar që të keni përvojën më të rehatshme dhe të sigurt me ne, të gjitha programet e drejtimit të Jaguar Land Rover i përmbahen udhëzimeve më të fundit nga qeveria mbi Covid-19. Proceset tona aktuale janë përshkruar më poshtë.

REZERVIM FLEKSIBËL

Qëndroni të sigurt, nëse udhëtimi juaj i aventurës me Land Rover anulohet, do të sigurohet një rimbursim i plotë. Përveç kësaj, nëse nuk jeni më në gjendje të udhëtoni, përvoja juaj mund të shtyhet për sezonin e ardhshëm, në varësi të disponueshmërisë. Përndryshe, ju mund të kërkoni një anulim që i nënshtrohet tarifave tona standarde të anulimit dhe Termave e Kushteve.

SKANIMET E TEMPERATURËS

Duke përdorur teknologjinë më të fundit pa kontakt, të gjithë të ftuarve do t'u kërkohet të bëjnë kontroll termik të temperaturës pas mbërritjes. Vizitorëve me temperaturë 37,8 ose më të lartë do t'u kërkohet të riplanifikojnë përvojën e tyre për të garantuar sigurinë e të gjithë vizitorëve të tjerë dhe stafit.

PASTRIMI I MAKINAVE

Pjesa e brendshme dhe e jashtme e çdo makine pastrohet dhe dezinfektohet me produkte dezinfektuese anti-mikrobiale para dhe pas çdo udhëtimi.

DISTANCIMI SOCIAL DHE PMP

Maska dhe një shishe personale dezinfektuesi duarsh janë në dispozicion për çdo vizitor gjatë përvojës së tyre. Individët nga familje të ndryshme duhet të qëndrojnë të paktën 1,5 m larg njëri-tjetrit gjatë gjithë kohës.

NJË SKUADËR EKSPERTE

Profesionalë, të përkushtuar dhe me shumë, shumë përvojë. Jo vetëm që instruktorët tanë ekspertë dinë të përfitojnë më shumë nga automjetet tona, ata gjithashtu dinë të kalojnë përfitimet e asaj njohuri në mënyrë të qartë dhe gjithëpërfshirëse që edhe ju të përfitoni sa më shumë.

XHAKETA E UDHËTIMIT TË AVENTURËS NË NAMIBI

XHAKETA E UDHËTIMIT TË AVENTURËS NË NAMIBI

Me mëngë me zinxhir, shtresa kundra diellit me mbrojtje SPF 50 UV dhe që lejon ajrosjen por pengon ujin, xhaketat për meshkuj dhe femra të Udhëtimit të Aventurës Land Rover në Namibi janë krijuar posaçërisht për të ofruar mbrojtje optimale në kushtet ekstreme të rrafshinave të gjera, të hapura të Afrikës.

Për të blerë një xhaketë të Udhëtimit të Aventurës Land Rover në Namibi, thjesht zgjidhni sasinë e kërkuar në formën e rezervimit.

NA KONTAKTONI

Ky program ofrohet në gjuhën angleze. Zyrat tona janë të hapura nga ora 9:00 deri në orën 17:30 CET nga e hëna deri të premten.
(Mund të aplikohen tarifat vendore)


Telefon: +49 2058 77 809 94
Email: expeditions@landrover-experience.de

PYETJE TË SHPESHTA

OPEN ALL
NË PËRGJITHËSI
ÇMIMI
NGASJA
UDHËTIMI
BREGDETI SKELETON ME VETËDREJTIM

BREGDETI SKELETON ME VETËDREJTIM

Drejtimi epik mbi rërë, anije të mbytura spektakolare dhe jeta e egër e mrekullueshme e Parkut Kombëtar të Bregut Skeleton të Namibisë duhen përjetuar për t'u besuar. Zgjidhni nga itineraret tona 10-ditore ose 14-ditore.
TERRENI MALOR ME VETËDREJTIM

TERRENI MALOR ME VETËDREJTIM

Duke filluar nga rezervati i jashtëzakonshëm Erindi Game deri te malet e larta Erongo dhe shkretëtira mahnitëse e Namibit, ky udhëtim 4-ditor do t'ju çojë nëpër pamjet më të paharrueshme të Namibisë.

Shënim i rëndësishëm

Imazhet e shfaqura këtu kanë vetëm qëllim ilustrimi dhe në rast paqartësie në lidhje me programin, itinerari i shkruar do të merret si interpretimi i saktë i udhëtimit. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar rrugën e udhëtimit dhe/ose për të zëvendësuar operatorin e turit me alternativa të ngjashme.