Discovery i ri ripërkufizon SUV e mëdha. Ekipet e projektimit dhe të inxhinierisë së Land Rover kanë revolucionarizuar ADN-në e Discovery për të krijuar një SUV shumë të dëshirueshme, jashtëzakonisht të shkathët dhe tepër të aftë.

GERRY MCGOVERN
DREJTORI I DIZAJNIT TË LAND ROVER

TESTIMI I DISCOVERY TË RI

Procesi i testimit të Land Rover demonstron gjerësinë e aftësisë së Disovery të ri, duke e testuar automjetin deri në ekstremitet në disa nga terrenet më të vështira të botës dhe në strukturën e testimit të Land Rover.

Shiko filmin Shiko galerinë
 

AFTËSIA

Me qëllim që të krijoni SUV-në më të aftë në botë në botë, duhet së pari të kuptoni nevojat e familjeve më të afta të botës. Kjo është arsyeja pse projektuesit dhe inxhinierët e Land Rover e marrin punën e tyre në shtëpi me ta. Të angazhuar për të fshehur të gjitha detajet e projektimit, fëmijët, të moshave nga katër deri në nëntë vjeç, punojnë në vizatimin e familjeve të tyre në ditët e preferuara dhe natyrisht nënshkruajnë punën e tyre me emrin e tyre.

Shiko filmin

BEAR GRYLLS DEMONSTRON DISCOVERY-n E RI

Ambasadori i Land Rover dhe ylli i televizionit, Bear Grylls, kryen një hedhje të guximshme me parashutë duke demonstruar teknologjinë e konfigurimit të ndenjëseve të disponueshme në Land Rover Discovery-n e ri.

Shiko galerinë

 

Bear Grylls demonstroi teknologjinë inteligjente Ndenjëse me Palosje duke hedhur në me parashutë mbi Londër dhe duke konfiguruar Discovery-n e ri për të nxënë 7 të rritur.

Pas uljes, Bear dhe 6 shokët e tij parashutistë nga Marina Mbretërore, vrapoi drejt Discovery-t të kamufluar, me të gjitha 7 ndenjëset të shpalosura dhe të gatshme për t’i akomoduar.

Teknologjia inteligjente Ndenjëse me Palosje e demonstruar gjatë shfaqjes i lejon përdoruesit të lëvizin të shtata ndenjëset për të rritur në SUV nga distanca. Opsionet përfshijnë lëvizjen e tyre përpara dhe prapa, si dhe të palosin e shpalosin pjesën mbështetëse të ndenjëses, gjithçka nëpërmjet një aplikacioni për telefona inteligjentë. Teknologjia paraqitet për herë të parë te Discovery i ri, i cila ka Premierën Botërore në 28 shtator.

Më mbaj të informuar