DISCOVERY - S

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • MOTORI DHE PERFORMANCA

  Kollodoku

  Motori Kollodoku Transmisioni
  Fuqia (kW/PS)
  Momenti Forca maksimale shtytëse (rpm) Kapaciteti (cc) Nr . i cilindrave
  Ingenium Td4 2.0 litërsh me naftë automatik Katër Rrota Aktive (4WD)
  8 shpejtësi 132/180 430 1500 1999 4
  Ingenium Sd4 2.0 litërsh Sd4 me naftë automatik Katër Rrota Aktive (4WD)
  8 shpejtësi 177/240 500 1500 1999 4

  Performanca

  Motori Shpejtësia maksimale (kph/mph) Përshpejtimi (sek) 0-100kph (0-60mph)
  Kapaciteti i karburantit (litra)
  Filtër nafte
  Ingenium Td4 2.0 litërsh me naftë automatik 189 (117)
  10.5 (9.9) 77 Standard
  Ingenium Sd4 2.0 litërsh me naftë automatik 207 (128)
  8.3 (8.0) 77 Standard
 • EKONOMIA E KARBURANTIT

  EKONOMIA E KARBURANTIT

  Motori Konsumi urban litra/100km 5 ndenjëse / 7 ndenjëse
  Konsumi jashtë-urban litra/100km 5 ndenjëse / 7 ndenjëse
  Konsumi i kombinuar litra/100km 5 ndenjëse / 7 ndenjëse Emetime të kombinuara të CO2 (g/km) 5 ndenjëse / 7 ndenjëse
  Ingenium Td4 2.0 litërsh me naftë automatik* 7.2 / 7.4
  5.6 / 5.7
  6.2 / 6.3 163 / 166
  Ingenium Sd4 2.0 litërsh me naftë automatik* 7.7 / 7.8
  5.6 / 5.8
  6.4 / 6.5 168 / 171

  *Shifrat e konsumit të karburantit mund të përmirësohen me rrotat Aero.

 • DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  • GJATËSIA
   4970mm
  • GJERËSIA
   2220mm (me pasqyra të hapura) / 2073mm (me pasqyra të palosura)
  • GJURMA E RROTËS SË PARME
   1692mm*
  • LARTËSIA NGA TERRENI I BOSHTIT TË PASMË (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   228mm/284mm*
  • LARTËSIA
   1888mm
  • KËNDI I AFRIMIT (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   29°/34°
  • KËNDI I PLATFORMËS (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   22.2°/27.5°
  • KËNDI I I NISJES (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   27°/30°
  • KTHESA RROTULLUESE
   Lartësi operimi 12.3m
   Mur-më-mur 12.7mRrotullime timoni majtas-djathtas 2.7

  *Vetëm suspensioni me ajër elektronik.

 • TIPARET STANDARDE

  KARROCERIA

  • Xham i parmë akustik i laminuar
  • Xham i pasmë me ngrohje me fshirëse larëse
  • Drita afrimi te dyert
  • Pasqyra dyersh me ngrohje
  • Asistenca e Stabilitetit të Rimorkios
  • Çengel i parmë dhe i pasmë

  TRANSMISIONI DHE DINAMIKA E NGARJES

  • Transmsision automatik me 8 shpejtësi
  • Kuti transferimi me një shpejtësi (vetëm gama e lartë) me Reagim Terreni*
  • Suspension me susta (vetëm 5 ndenjëse)*
  • Teknologjia Ndal/Ndiz
  • Kontroll i Zbritjes Kodrinore (HDC)
  • Sistem Frenimi Kundër-Bllokues (ABS)
  • Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS)
  • Kontroll Elektronik i Tërheqjes (ETC)
  • Asistenca në Terren Kodrinor
  • Kontrolli Dinamik i stabilitetit (DSC)
  • Kontrolli i Stabilitetit të Vërtitjes (RSC)
  • Frena Elektrike Parkimi (EPB)
  • Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence (EBA)
  • Shpërndarja Elektronike e Frenimit me Forcë (EBD)
  • Kontroll përshpejtimi gradient (GAC)
  • Komputer bordi

  KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË

  • Spreth me pasqyra të brendshme me ndriçim për drejtuesin dhe pasagjerin
  • Doreza të parme dhe të pasme
  • Sirtar kroskoti me ndriçim, overhead console downlight, panel i sipërm me ndriçim, dritë bagazhi dhe dritë harte
  • Ngarkesë 60:40 nëpërmjet ndenjëseve të pasme me rrëshqitje e pjerrësim manual
  • Mbajtëse gotash dyshe
  • Shtresë Ebony
  • Mbajtëse syzesh dielli

  SIGURIA

  • Paralamërim akustik për rripin e sigurisë (deri në reshtin e tretë)
  • Jastëkë ajri para
  • Drita rreziku nën frenim të fortë
  • Alarm perimetri
  • Hapje kufizuesish në rast përmbysjeje
  • Jastëkë ajri anësorë

  MULTIMEDIA

  • Ekran me prekje 8”
  • InControl Protect
  • Pikë karikimi 12V (rreshti i dytë)

  *Standard vetëm në motorët TD4 dhe SD4.