DEFENDER​

I AFTË PËR GJËRA TË MËDHA. TANI NË DISPOZICION SI DEFENDER 130

CO2 EMISIONET GJATË NGASJES SË KOMBINUAR g/km Nga 57

SHPENZIMI EKONOMIK I KARBURANTIT NË NGASJE TË KOMBINUAR l/100 km Nga 2,5††

DIZAJNI I EKSTERIERIT

Pjesa e jashtme e Defenderit është pa çift. Silueta e saj dalluese demonstron menjëherë karakterin e automjetit.

SHIKON FILMIN

Defender L663 90 22MY
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR

dizajni interierit

Një interier me qëllim. Kabina e Defender mund të personalizohet për t'iu përshtatur kërkesave tuaja.

SEDILJET

SEDILJET

Defender 90 dhe 110 janë në dispozicion me pesë ose gjashtë sedilje, me 110 që ofrojnë opsionin e ulëseve shtesë në rreshtin e tretë. Defender 130 është me 8-vende, që u ofron pasagjerëve tuaj rehati të pakrahasueshme.
RESIST

RESIST

Materiali ynë i ri pa lëkurë, Resist, ka një gjurmë më të ulët karboni sesa alternativat prej lëkure. Është jashtëzakonisht i qëndrueshëm, i lehtë për t'u pastruar dhe ka një pamje me kokrra të imëta me një ndjesi të butë.
KONFIGURUESHMËRIA

KONFIGURUESHMËRIA

Konfiguro kabinën e Defender sipas dëshirës tuaj. Zgjidhni midis një ndenjëseje në kabinë ose një karrige kërcimi përpara. Ose zgjidhni një tastierë qendrore të përparme, me ose pa frigorifer.

ELEMENTET KRYESORE

QËNDRUESHMËRIA

QËNDRUESHMËRIA

Me materialet tona më të forta deri më tani dhe të testuar deri në kufijtë e tij. Defender është projektuar për qëndrueshmëri optimale.
AFTËSIA

AFTËSIA

I aftë nga natyra. Defender mund të qëndrojë terrene ekstreme dhe të çon me siguri nga xhungla urbane, në rërë të lëvizshme dhe mjedise të akullta.
TEKNOLOGJIA

TEKNOLOGJIA

Të pajisura për aventurat e shekullit të 21-të, teknologjitë tona më intuitive deri më tani sigurojnë komoditet, lidhje dhe dukshmëri.

Automjetet e paraqitura mund të mos jenë paraqitje të sakta të përditësimeve dhe përmirësimeve të fundit. Disa veçori të përshkruara mund të varen nga tregu ose grupi i fuqisë. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Land Rover për specifikimet më të fundit.

ZGJIDHNI DEFENDERIN TUAJ

Madhështia vjen në të gjitha format, madhësitë dhe modelet e trupit

DEFENDER 90

DEFENDER 90

Projektuar. Si asnjë tjetër. Defender është automjeti më i fortë dhe më i aftë që kemi krijuar ndonjëherë. Me lëvizjen e përhershme me të gjitha rrotat1, transferimin me dy shpejtësi dhe një arkitekturë monokoke, ai mund të trajtojë çdo gjë. Dhe gjithçka.
DEFENDER 90 X-DYNAMIC

DEFENDER 90 X-DYNAMIC

Ndërtuar për kërkesat më të vështira. Me shirit Robustec tepër të qëndrueshëm që theksohet në sedilje, sy rikuperues të ekspozuar të zinj dhe stil të fortë të jashtëm.
DEFENDER 90 X

DEFENDER 90 X

E pandalshme. Kudo. Defender X kombinon aftësinë me pamjen jashtë rrugës, që do të thotë se mund të shkoni shumë përtej vendit ku keni shkuar ndonjëherë më parë. Ka situata të vështira. Dhe këtu është Defender X.
DEFENDER 90 XS EDITION

DEFENDER 90 XS EDITION

Defender XS Edition është i disponueshëm në Gondwana Stone, Hakuba silver, e Zezë Santorini ose Silikonë Silver. Ky model dallues përmban veshjen e poshtme të ngjyrës së trupit dhe harqet e rrotave me rrota kontrasti 20" Style 5095, rrota me kontrast Diamond Turned Gri e errët me shkëlqim.
DEFENDER 90 V8

DEFENDER 90 V8

Një makinë e vërtetë shoferi. Lidhja e kontollit të shpejtësisë2 e Defender V8 është akorduar për të maksimizuar kontrollin jashtë rrugës dhe karakterin në rrugë. Motori V8, me 525 PS dhe çift rrotullues 625 Nm, mund t'ju çojë nga 0-100 km/h në vetëm 5,2 sekonda në Defender 90 me një shpejtësi maksimale prej 240 km/h.3
DEFENDER 90 V8 CARPATHIAN EDITION

DEFENDER 90 V8 CARPATHIAN EDITION

Defender V8 Carpathian Edition2 përmban të njëjtin kontroll jashtë rrugës dhe karakter në rrugë si Defender V8. Dallimet qëndrojnë në shenjat e dizajnit të jashtëm, duke përfshirë kombinimin ekskluziv të ngjyrës gri Carpathian dhe Filmit mbrojtës Satin, së bashku me një derë të pasme me kontrast të zi dhe mbulesë me kontrast.
DEFENDER 90

DEFENDER 90

Projektuar. Si asnjë tjetër. Defender është automjeti më i fortë dhe më i aftë që kemi krijuar ndonjëherë. Me lëvizjen e përhershme me të gjitha rrotat1, transferimin me dy shpejtësi dhe një arkitekturë monokoke, ai mund të trajtojë çdo gjë. Dhe gjithçka.
DEFENDER 90 X-DYNAMIC

DEFENDER 90 X-DYNAMIC

Ndërtuar për kërkesat më të vështira. Me shirit Robustec tepër të qëndrueshëm që theksohet në sedilje, sy rikuperues të ekspozuar të zinj dhe stil të fortë të jashtëm.
DEFENDER 90 X

DEFENDER 90 X

E pandalshme. Kudo. Defender X kombinon aftësinë me pamjen jashtë rrugës, që do të thotë se mund të shkoni shumë përtej vendit ku keni shkuar ndonjëherë më parë. Ka situata të vështira. Dhe këtu është Defender X.
DEFENDER 90 XS EDITION

DEFENDER 90 XS EDITION

Defender XS Edition është i disponueshëm në Gondwana Stone, Hakuba silver, e Zezë Santorini ose Silikonë Silver. Ky model dallues përmban veshjen e poshtme të ngjyrës së trupit dhe harqet e rrotave me rrota kontrasti 20" Style 5095, rrota me kontrast Diamond Turned Gri e errët me shkëlqim.
DEFENDER 90 V8

DEFENDER 90 V8

Një makinë e vërtetë shoferi. Lidhja e kontollit të shpejtësisë2 e Defender V8 është akorduar për të maksimizuar kontrollin jashtë rrugës dhe karakterin në rrugë. Motori V8, me 525 PS dhe çift rrotullues 625 Nm, mund t'ju çojë nga 0-100 km/h në vetëm 5,2 sekonda në Defender 90 me një shpejtësi maksimale prej 240 km/h.3
DEFENDER 90 V8 CARPATHIAN EDITION

DEFENDER 90 V8 CARPATHIAN EDITION

Defender V8 Carpathian Edition2 përmban të njëjtin kontroll jashtë rrugës dhe karakter në rrugë si Defender V8. Dallimet qëndrojnë në shenjat e dizajnit të jashtëm, duke përfshirë kombinimin ekskluziv të ngjyrës gri Carpathian dhe Filmit mbrojtës Satin, së bashku me një derë të pasme me kontrast të zi dhe mbulesë me kontrast.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Projektuar. Si asnjë tjetër. Defender është automjeti më i fortë dhe më i aftë që kemi krijuar ndonjëherë. Me lëvizjen e përhershme me të gjitha rrotat1, transferimin me dy shpejtësi dhe një arkitekturë monokoke, ai mund të trajtojë çdo gjë. Dhe gjithcka.
DEFENDER 110 X-DYNAMIC

DEFENDER 110 X-DYNAMIC

Ndërtuar për kërkesat më të vështira. Me fjongo Robustec tepër të qëndrueshme që theksohet në ulëse,grepi për tërheqjen dhe stil të fortë të jashtëm.
DEFENDER 110 X

DEFENDER 110 X

I pandalshëm. Kudo. Defender X kombinon aftësinë me pamjen jashtë rrugës, që do të thotë se mund të shkoni shumë përtej vendit ku keni shkuar ndonjëherë më parë. Ka situata të vështira. Dhe këtu është Defender X.
DEFENDER 110 XS EDITION

DEFENDER 110 XS EDITION

Defender XS Edition është i disponueshëm në Gondwana Stone, Hakuba silver, e Zezë Santorini ose Silikonë Silver. Ky model dallues përmban veshjen e poshtme të ngjyrës së trupit dhe harqet e rrotave me rrota kontrasti 20" Style 5095, rrota me kontrast Diamond Turned Gri e errët me shkëlqim.
DEFENDER 110 V8

DEFENDER 110 V8

Një makinë e vërtetë shoferi. Lidhja e kontollit të shpejtësisë2 e Defender V8 është akorduar për të maksimizuar kontrollin jashtë rrugës dhe karakterin në rrugë. Motori V8, me 525 PS dhe çift rrotullues 625 Nm, mund t'ju çojë nga 0-100 km/h në vetëm 5,4 sekonda në Defender 110 me një shpejtësi maksimale prej 240 km/h.3
DEFENDER 110 V8 CARPATHIAN EDITION

DEFENDER 110 V8 CARPATHIAN EDITION

Defender V8 Carpathian Edition2 përmban të njëjtin kontroll jashtë rrugës dhe karakter në rrugë si Defender V8. Dallimet qëndrojnë në shenjat e dizajnit të jashtëm, duke përfshirë kombinimin ekskluziv të ngjyrës gri Carpathian dhe Filmit mbrojtës Satin, së bashku me një derë të pasme me kontrast të zi dhe mbulesë me kontrast.
DEFENDER 130

DEFENDER 130

Projektuar. Si asnjë tjetër. Defender është automjeti më i fortë dhe më i aftë që kemi krijuar ndonjëherë. Me lëvizjen e përhershme me të gjitha rrotat1, transferimin me dy shpejtësi dhe një arkitekturë monokoke, ai mund të trajtojë çdo gjë. Dhe gjithcka.
DEFENDER 130 X-DYNAMIC

DEFENDER 130 X-DYNAMIC

Ndërtuar për kërkesat më të vështira. Me shirit jashtëzakonisht të qëndrueshëm Robustec që theksohet në ulëse, sytë rikuperues të ekspozuar të zinj të pasëm dhe një stil të fortë të jashtëm.
DEFENDER 130 X

DEFENDER 130 X

I pandalshëm. Kudo. Defender X kombinon aftësinë me pamjen jashtë rrugës, që do të thotë se mund të shkoni shumë përtej vendit ku keni shkuar ndonjëherë më parë. Ka situata të vështira. Dhe këtu është Defender X.
DEFENDER 130 FIRST EDITION

DEFENDER 130 FIRST EDITION

Kombinimi i fundit i aftësisë dhe hapësirës. Me ngrohje të ulëseve në rreshtin e dytë dhe të tretë dhe me kontrollin e klimës me katër zona, Defender 130 First Edition është Defender për aventura së bashku. Në rehati absolute.
DEFENDER 90 HARD TOP

DEFENDER 90 HARD TOP

Merrni gjithçka që ju nevojitet me vete në Defender 90 Hard Top. Me 1,355* litra hapësirë ngarkese, një ndarje fikse të hapësirës së ngarkesës me lartësi të plotë dhe pika lidhëse, pajisjet tuaja do të jenë të sigurta pavarësisht nga terreni që ju hedh.
DEFENDER 90 HARD TOP X-DYNAMIC

DEFENDER 90 HARD TOP X-DYNAMIC

Ndërtuar për kërkesat më të vështira. Defender 90 Hard Top X-Dynamic disponohet me panele anësore të markës me ngjyrë të trupit. Brenda, shiriti tepër i qëndrueshëm Robustec i theksuar në ulëse është paraqitur si standard.
DEFENDER 90 HARD TOP X

DEFENDER 90 HARD TOP X

Punon aq fort sa ju. Defender 90 Hard Top X disponohet në një përzgjedhje të ngjyrave të jashtme: E Zezë Santorini, Gri Eiger, Gri Carpathian ose Gondwana Stone dhe me panele anësore të markës me ngjyrë trupi që përputhen.
DEFENDER 110 HARD TOP

DEFENDER 110 HARD TOP

Defender 110 Hard Top përmban 2,059* litra hapësirë ngarkese praktike dhe fleksibël me ruajtje nën dysheme që mund të mbyllet për t'i mbajtur mjetet tuaja larg syve. I disponueshëm në katër specifika, nuk ka nevojë për kompromis. Ndonjëherë.
DEFENDER 110 HARD TOP X-DYNAMIC

DEFENDER 110 HARD TOP X-DYNAMIC

Ndërtuar për kërkesat më të vështira. Defender 110 Hard Top X-Dynamic është në dispozicion me panele anësore të markës me ngjyrë të trupit. Brenda, shiriti tepër i qëndrueshëm Robustec i theksuar në sedilje është paraqitur si standard.
DEFENDER 110 HARD TOP X

DEFENDER 110 HARD TOP X

Punon aq fort sa ju. Defender 110 Hard Top X disponohet në një përzgjedhje të ngjyrave të jashtme: E Zezë Santorini, Gri Eiger, Gri Carpathian ose Gondwana Stone dhe me panele anësore të markës me ngjyrë trupi që përputhen.

PLUG-IN HYBRID

Aftësi të pakompromentuara jashtë rrugës dhe veçori të përmirësuara. Teknologjia pas bëhet më e zgjuar dhe më e qëndrueshme çdo ditë.
PLUG-IN HYBRID

​DEFENDER 75ᵗʰ LIMITED EDITION​

Festimi i 75 vjetorit i Series I Land Rover, automjeti që nisi gjithçka. Të përkujtojmë një epokë eksplorimi me detajimin tonë grafik ekskluziv prej 75 vitesh dhe finiturën ikonike Jeshile Grasmere.
​DEFENDER 75ᵗʰ LIMITED EDITION​

PAKETAT E AKSESORËVE

Mundësi të pakufizuara. Për të bërë më shumë nga bota juaj, zgjidhni nga katër PAKETAT e mëposhtme.

PAKETA EXPLORER

PAKETA EXPLORER

Zbuloni gjurmët tuaja, pavarësisht nga terreni. Paketa Explorer pajis Defender për të sfiduar konventat dhe për të pushtuar peizazhet më të paeksploruara.
PAKETA ADVENTURE

PAKETA ADVENTURE

Merrni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa Adventure pajis Defender për t'ju larguar nga rruga e izoluar dhe në sheshin e lojërave të natyrës.
PAKETA COUNTRY

PAKETA COUNTRY

Sillni çizmet më me baltë. Paketa Country pajis Defender për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.
PAKETA URBANE

PAKETA URBANE

Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urban e pajis Defender për t'u dalluar në periferi me stilin e kthimit të kokës, besimin dhe qetësinë.

ME NDIHMONI TE ZGJEDHJ

Përgjigjuni tre pyetjeve të shpejta për të gjetur Defenderin dhe paketën tuaj të përsosur të aksesorëve.
ME NDIHMONI TE ZGJEDHJ

VAZHDONI TË EKSPLORONI

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Hapësirë për aventura të përbashkëta.
MODELET DEFENDER

MODELET DEFENDER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
GALERIA

GALERIA

Vëmendja e saktë ndaj detajeve ka qenë gjithmonë thelbësore për automjetet tona.

††Shikoni shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. CO2, shpenzimi ekonomik i karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

*Matet me vëllim të lëngjeve: Vëllimi siç matet duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng. Përfshin depozitimin në dysheme, përjashton folenë dhe veglat.

1I perhershem Tërheqje me të gjitha rrotat është standard në Defender, përveç atyre të pajisur me motorë të rinj me naftë me 6 cilindra D200, D250 dhe D300.

2Modelet e Defender V8 nuk kanë kapacitet dinamik të ngarkimit të çatisë.

3Shpejtësia maksimale është 191 km/h (119 mph) kur është e pajisur me rrota 20".

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta të Pivi dhe InControl dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi të tregut - kontrolloni me shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që kanë kontrollin e plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Sekuenca jashtë rrugës në tokë të dedikuar me leje të plota.

Sfidimi i drejtimit jashtë rrugës kërkon trajnim dhe përvojë të plotë. Rrezik lëndimi dhe dëmtimi. Asnjëherë mos vozitni përtej aftësive tuaja.

Kontrollo gjithmonë rrugën, sipërfaqen, bazën dhe daljen përpara se të hysh në terren të ngrirë.

Përditësimet do të kërkojnë lidhje të dhënash.