DEFENDER

PAKETA AKSESORE

PAKETAT E AKSESORËVE (PAJISJEVE SHTESË)

Mundësi të pakufizuara. Për të bërë më shumë nga bota juaj, zgjidhni nga katër paketat e mëposhtme.

PAKETA EXPLORER<sup>1</sup>

PAKETA EXPLORER1

Zbuloni gjurmët tuaja, pavarësisht nga terreni. Paketa Explorer pajis Defender për të sfiduar konventat dhe për të pushtuar peizazhet më të paeksploruara.
PAKETA ADVENTURE<sup>1</sup>

PAKETA ADVENTURE1

Merrni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa Adventure e pajis Defender për t'ju larguar nga rruga e izoluar dhe në sheshin e lojërave të natyrës.
PAKETA COUNTRY

PAKETA COUNTRY

Sillni çizmet më me baltë. Paketa Country pajis Defender për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.
PAKETA URBAN

PAKETA URBAN

Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urban e pajis Defender për t'u dalluar në periferi me stilin e kthimit të kokës, besimin dhe qetësinë.

PERSONALIZO REZULTATET TUAJA

Përdorni filtrin e mëposhtëm për të gjetur përmbajtje të rëndësishme për ju

PAKETA EXPLORER

MBATËSË ME INGRAM E MONTITUAR ANËSË E JASHTME

MBATËSË ME INGRAM E MONTITUAR ANËSË E JASHTME

Si i papërshkueshëm nga uji ashtu edhe i mbyllshëm, ruajtja e sendeve të pista ose të lagura bëhet e lehtë dhe e sigurt.
MBËSHTETËSI I KULMIT PËR EKSPEDITA

MBËSHTETËSI I KULMIT PËR EKSPEDITA

Tepër e lehtë, por e aftë për të mbajtur një kapacitet ngarkese dinamike prej 168 kg2.
MARRJE E NGRITUR AJRI

MARRJE E NGRITUR AJRI

Kur aventura juaj ju çon në kushte pluhuri ose rëre, marrja derdh ajër më të pastër në motor.
MBROJTJA E HARKUT TË RROTAVE

MBROJTJA E HARKUT TË RROTAVE

Për ato rrugë të rrezikshme jashtë rrugës. Ofron mbrojtje shtesë në formën e materialit kompozit të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë, ndërsa i shton pamjes së pagabueshme Defender.
BATA KLASIKE PARA DHE PAPA

BATA KLASIKE PARA DHE PAPA

Reduktoni spërkatjen dhe mbroni bojën e Defender nga papastërtitë dhe mbeturinat, duke plotësuar njëkohësisht dizajnin e jashtëm të automjetit.
DEKAL KOHATA E ZI MATTE

DEKAL KOHATA E ZI MATTE

Detaje elegante mbulesë në ngjyrë të Zezë Mat. Individualiteti është gjithçka.

PAKETA ADVENTURE

KOMPRESOR I INTEGRUAR AJRI<sup>3</sup>

KOMPRESOR I INTEGRUAR AJRI3

Rritja e mbrojtjes në pjesën e përparme të Defender, kështu që ju mund të përballeni me terrene sfiduese me besim shtesë.
MBATËSË ME INGRAM E MONTITUAR ANËSË E JASHTME

MBATËSË ME INGRAM E MONTITUAR ANËSË E JASHTME

Si i papërshkueshëm nga uji ashtu edhe i kyçur, ruajtja e sendeve të pista ose të lagura bëhet e lehtë dhe e sigurt.
SISTEMI PORTAB I SHPËLARJES

SISTEMI PORTAB I SHPËLARJES

Lani baltën nga shtegu. Shpëlajeni biçikletën tuaj. Dhe pastroni çizmet tuaja. Presionohet duke mbushur nga një rubinet ose duke përdorur pompën e dorës.
PLLAKA E SHKIRTËSISË E PASME E NDRYSHME

PLLAKA E SHKIRTËSISË E PASME E NDRYSHME

Mbron parakolpin nga çdo gërvishtje që mund të ndodhë kur ngarkoni pajisjen tuaj ose nga pastrimi dhe furça kur vozitni jashtë rrugës.
BATA PARA DHE PAPA

BATA PARA DHE PAPA

Reduktoni spërkatjen dhe mbrojeni bojën e Defender nga papastërtitë dhe mbeturinat.

PAKETA COUNTRY

BATA KLASIKE PARA DHE PAPA

BATA KLASIKE PARA DHE PAPA

Reduktoni spërkatjen dhe mbroni bojën e Defender nga papastërtitë dhe mbeturinat, duke plotësuar njëkohësisht dizajnin e jashtëm të automjetit.
Ndarja e hapësirës së ngarkesës – LARTËSIA E PLOTË

Ndarja e hapësirës së ngarkesës – LARTËSIA E PLOTË

Ndarja ndan seksionin e hapësirës së ngarkesës nga kabina.
PLAKA E SHKIRTËSISË E PASME E NDRYSHME

PLAKA E SHKIRTËSISË E PASME E NDRYSHME

Mbron parakolpin nga çdo gërvishtje që mund të ndodhë gjatë paketimit të hapësirës së ngarkesës ose nga pastrimi dhe furça kur vozitni jashtë rrugës.
SISTEMI PORTAB I SHPËLARJES

SISTEMI PORTAB I SHPËLARJES

Lani baltën nga shtegu. Shpëlajeni biçikletën tuaj. Dhe pastroni çizmet tuaja. Presionohet duke mbushur nga një rubinet ose duke përdorur pompën e dorës.
MBROJTJA E HARKIT TË RROTAVE

MBROJTJA E HARKIT TË RROTAVE

Kur kaloni në drithërat, Mbrojtja e harkut të rrotave ofron mbrojtje shtesë në formën e materialit kompozit të qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë, ndërkohë që i shton pamjes së pagabueshme Defender.

PAKETA URBAN

PEDALET E NDRYSHME METALORE

PEDALET E NDRYSHME METALORE

Duke i shtuar dizajnit të qëllimshëm dhe të brendshëm të qëndrueshëm të Defender.
PLLAKA E SHKIRTËSISË E PASME E NDRYSHME

PLLAKA E SHKIRTËSISË E PASME E NDRYSHME

Hidhni çdo bagazh që ju nevojitet për fundjavën larg, pa u shqetësuar për ndonjë gërvishtje.
PLLAKA MBROJTËSE PARA E POSHTË

PLLAKA MBROJTËSE PARA E POSHTË

Kur kaloni terrene të rrezikshme, Mburoja e Përparme siguron mbrojtje për zonën e poshtme të parakolpit dhe radiatorit.

CILA PAKETA AKSESORËSH ËSHTË E DUHUR PËR JU?

Përgjigjuni tre pyetjeve të shpejta në lidhje me stilin tuaj të jetesës për të gjetur paketën tuaj ideale të aksesorëve.
CILA PAKETA AKSESORËSH ËSHTË E DUHUR PËR JU?

VAZHDONI TË EKSPLORONI

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Hapësirë për aventura të përbashkëta.
DEFENDER MODELET

DEFENDER MODELET

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
GALERIA

GALERIA

Vëmendja e saktë ndaj detajeve ka qenë gjithmonë thelbësore për automjetet tona.

1Kushtet e çatisë kërkohen për montim.
2Kur vendoset në 110 dhe 130 me goma jashtë rrugës. Nuk disponohet në modelet Defender V8. Modelet Defender V8 nuk kanë kapacitet dinamik të ngarkimit të çatisë.
3Nuk është në dispozicion në PHEV.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.