DEFENDER

PERSONALIZIMI I FUNDIT

PAKETAT E AKSESORËVE

PAKETAT E AKSESORËVE

Kudo që ju çon udhëtimi juaj, përmirësoni aftësinë dhe qëndrueshmërinë e Defender tuaj me paketa e aksesorëve. Projektuar për çdo ambient.
CILA PAKETË E AKSESORËVE ËSHTË E DUHUR PËR JU?

CILA PAKETË E AKSESORËVE ËSHTË E DUHUR PËR JU?

Pavarësisht nëse jeni duke eksploruar territore të paeksploruara ose duke lundruar në xhunglën urbane, përgjigjuni tre pyetjeve të shpejta në lidhje me stilin tuaj të jetesës për të gjetur paketën tuaj ideale të aksesorëve.
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Shtoni prekjen tuaj te Defender me një sërë opsionesh që zbulojnë personalitetin tuaj. Zgjidhni nga një gamë ngjyrash e frymëzuar, një sërë rrotash dhe tre opsione të ndryshme çati.
KOLEKSIONI LIFESTYLE

KOLEKSIONI LIFESTYLE

Koleksioni ynë Above and Beyond përfshin veshje dhe pajisje teknike. Çdo artikull mishëron me krenari karakterin e Defenderit.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Hapësirë për aventura të përbashkëta.
DEFENDER MODELET

DEFENDER MODELET

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
GALERIA

GALERIA

Vëmendja e saktë ndaj detajeve ka qenë gjithmonë thelbësore për automjetet tona.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.