Tipare firmë

 • RROTAT
  RROTAT

  Range Rover Autobiography përmban me rrota aliazhi 21” me 7 këmbë “Stili 7001” me prerje diamanti si standard ngjyrë argjendi të hapur.

 • FENERË PIKSEL LED
  FENERË PIKSEL LED

  Fenerët piksel LED me Drita Ditore simbol ofrojnë qartësi më të madhe për të maksimizuar rrezen e disponueshme për drejtuesin dhe të ofrojnë zbehje më të saktë për të shmangur dritën verbuese nga makinat përballë dhe për ta bërë drejtimin e makinës më të sigurt.

 • REHATIA DHE LEHTËSIA
  REHATIA DHE LEHTËSIA

  Kontrolli automatik i klimës me katër zona mund të optimizohet për çdo person brenda, Ndriçimi i Konfigurueshëm i Ambientit të Brendshëm ofron zgjedhje prej dhjetë ngjyrash qetësuese dhe çatia rrëshqitëse panoramike mund të hapet plotësisht.

 • NDENJËSE LUKSOZE
  NDENJËSE LUKSOZE

  Ndenjëset prej lëkure gjysmë aniline me vrima janë para me funksion masazhi, me ngrohje e ftohje, me 24 pozicione, ndërsa ndenjëset prapa të klasit ekzekutiv, të gjitha me funksionin e kujtesës. Gjithashtu përfshihet palosja inteligjente e ndenjëseve.

 • SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™
  SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™

  E gjithë plotësia dhe qartësia e një performance të drejtpërdrejtë e riprodhuar nëpërmjet pozicionimit të 19 altoparlantëve të përparmë, anësorë dhe të pasmë, duke përfshirë një bas me dy kanale - që kontrollohet lehtësisht përmes ekranit Touch Pro Duo.

 • SISTEMI I KAMERËS RRETHUESE
  SISTEMI I KAMERËS RRETHUESE

  Katër kamera dixhitale të fshehura nëpër automjet, sigurojnë pamje 360° nga sipër në ekranin me prekje. Aftësia për të shfaqur disa pamje në një kohë ndihmon gjatë parkimit dhe në manovrime të tjera.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km Konsumi jashtë-urban l/100km Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/kg
TDV6 3.0L ME NAFTË 258PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi 8.0 209 600 7.8 6.4 6.9 182
SDV8 4.4L ME NAFTË 339PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi 6.9 218 740 10.8 7.6 8.4 219
P400e 2.0L ME NAFTË 404PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi 6.8 220 640 - - 2.8 64
V8 ME SUPERKOMPRIMUES 5.0L ME BENZINË 525PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar **Shifrat e ekonomisë së karburantit mund të përmirësohen me vendosjen e rrotave Aero. 7.3 250 625 18.0 9.9 12.8 294

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • HSE
 • Vogue
 • AUTOBIOGRAPHY
 • SVAutobiography DYNAMIC
 • Vogue
 • AUTOBIOGRAPHY