RANGE ROVER BOSHTI QENDROR Standard - AUTOBIOGRAPHY

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • PËRMBLEDHJE
  Konsum i kombinuar litra/100km 6.9
  Emetimet e kombinuara të CO2 (g/km) 182
  Kapaciteti i serbatorit (litra) 86
 • PERFORMANCA DHE PESHA

  PERFORMANCA

  Shpejtësia maksimale në kph 209
  Shpejtësia maksimale në kph 8.0

  KONSUMIMI I KARBURANTIT

  Konsumi urban/100km 7.8
  Konsumi jashtë-urban/100km 6.4
  Konsum i kombinuar litra/100km 6.9
  Kapaciteti i serbatorit (litra) 86
  Emetimet e kombinuara të CO2 (g/km) 182

  MOTORI

  Kapaciteti (cc) 2993
  Fuqia (kW/PS) 190 / 258
  Momenti (Nm) 600

  PESHA (KG)

  Pesha nga 2249
  Pesha bruto e automjetit 3100
  Masa maksimale në çdo bosht (përpara) 1500
  Masa maksimale në çdo bosht (prapa) 1775
 • RIMORKIMI (KG) (OPSIONI I PAKETËS SË RIMORKIMIT)

  RIMORKIMI

  Rimorkio pa frena 750
  Rimorkimi maksimal 3500
  Pesha maksimale e pikës së bashkimit/hundës 150
  Pesha (kg) 6600

  TRANSPORTIMI NË ÇATI

  Ngarkesa maksimale në çati (përfshirë bazën e shinave) (kg) 100
 • DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  KTHESA RROTULLUESE

  Lartësi operimi (m) 12,33
  Mur-më-mur (m) 12,7
  Rrotullime timoni majtas-djathtas 3,03

  HAPËSIRA NGA PENGESA

  Lartësia standarde e udhëtimit - boshti i parmë (mm) 220
  Lartësia standarde e udhëtimit - boshti i pasmë 295

  THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS (MM)

  Thellësia maksimale në terren zhytës (mm) 900

  GJATËSIA E AUTOMJETIT

  Lartësia e përgjithshme (mm) 5000
  Boshti qendror (mm) 2922

  LARTËSIA DHE GJERËSITË E AUTOMJETIT

  Lartësia (mm) 1869
  Gjurma e rrotës së parme (mm) 1692
  GJURMA E RROTËS SË PASME (MM) 1685
  Gjerësia (pasqyrat të palosura) 2073
  Gjerësia (pasqyrat të hapura) 2220

  KËNDI I AFRIMIT - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

  Standard (Susta) 24°
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar (Ajër) 34.7°

  KËNDI I PLATFORMËS- Gjeometria jashtë rrugës së shtruar (Ajër)

  Standard (Susta) 20.1°
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar (Ajër) 26.3°

  KËNDI I NISJES - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

  Standard (Susta) 23.5°
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar (Ajër) 29.6°

  KAPACITETI I HAPËSIRËS NGARKUESE - NDENJËSET PAS VERTIKALE

  Lartësia (mm) 939
  Gjerësia (mm) 1291
  Vëllimi i hapësirës ngarkuese (litres) 639**
  Gjerësia e hapësirës ngarkuese ndërmjet harqeve (mm) 1291
  Gjatësia në dysheme (mm) 1089

  KAPACITETI I HAPËSIRËS NGARKUESE - NDENJËSET PAS TË PALOSURA

  Lartësia (mm) 939
  Gjerësia (mm) 1291
  Vëllimi i hapësirës ngarkuese (litres) 1943**
  Gjerësia e hapësirës ngarkuese ndërmjet harqeve (mm) 1291
  Gjatësia në dysheme (mm) 1982

  LARTËSIA STANDARDE E UDHËTIMIT

  Me bazë shinash anësore (mm) 1825
  Me antenë (mm) 1888

  HAPËSIRA E KOKËS

  Hapësirë koke para (mm) 997
  Hapësirë koke pas (mm) 996
  Hapësirë koke para (me çati panoramike) (mm) 1003
  Hapësirë koke pas (me çati panoramike) (mm) 1002

  *When fitted with 22" wheels. Max speed 225kph when fitted with 20-inch or 21-inch wheels.

  ** On P400e variants, the loadspace capacity is reduced by 99 litres.