Karakteristikat kryesore

  • DIZAJNI
   DIZAJNI

   Bazuar në etikën e dizajnit minimalist dhe reduktues të Range Rover, silueta dalluese e Range Rover Evoque thekson fort çatinë e pjerrët dhe linjën rritëse të mesit. Range Rover Evoque është i disponueshëm në stilet Pesë-Dyer dhe Kabriolet.

   Eksploro karakteristikat kryesore
  • TEKNOLOGJIA
   TEKNOLOGJIA

   Mund të zgjidhni ndërmjet dy sistemeve të InControl për info-zbavitje: Touch ose Touch Pro. Touch Pro është sistemi i gjeneratës së ardhme që e përparon lidhshmërinë dhe argëtimin e Range Rover Evoque pikërisht në nivelin më lartë. InControl mund ta bëjë jetën më të lehtë; të gjejë një hapësirë ​​parkimi, të transmetojë muzikë ose të gjurmojë një automjet të vjedhur.

   Eksploro karakteristikat kryesore
  • TAPICERI CILËSORE
   TAPICERI CILËSORE

   Lëkura e qepur me gjilpërë dyshe dhe një zgjedhje prej alumini e rimeso druri ofrohen për të ndihmuar në krijimin e hapësirës tuaj ideale. Në modelet HSE dhe lart, disponohen ndenjëse opsionale me 14 pozicione elektrike me funksion memorie dhe masazhi, ndërkohë që Ndriçimi i Konfigurueshëm i Ambientit të Brendshëm i përmirësuar përcakton nuancën e duhur dhe vjen si standard.

   Eksploro karakteristikat kryesore

  Dizajni

  Shkathtësia

  Teknologjia

  Aftësia

  Performanca

  ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

  • PURE
  • SE
  • SE DYNAMIC
  • HSE
  • HSE DYNAMIC
  • AUTOBIOGRAPHY
  • Modeli Historik
  • SE DYNAMIC
  • HSE DYNAMIC