Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 20” ME 5 KËMBË “STILI 527”
  RROTA ALIAZHI 20” ME 5 KËMBË “STILI 527”

  Ky automjet është i pajisur me rrota aliazhi 20” me 5 këmbë “Stili 527” që i shtojnë edhe më shumë pamjes së padiskutueshme të automjetit.

 • HYRJA PA ÇELËS
  HYRJA PA ÇELËS

  Drejtuesi ka mundësi të hyjë ose të kyçë apo të aktivizojë alarmin e automjetit pa e nxjerrë çelësin pult nga çanta ose xhepi. Jeta sapo u bë më e thjeshtë.

 • FENERË PËRSHTATËS FIRMË ME LED
  FENERË PËRSHTATËS FIRMË ME LED

  Këto i shtojnë pamjes mbresëlënëse të automjetit dhe ofrojnë rrezatim të përmirësuar për shikueshmëri dhe siguri më të mirë.

 • SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™
  SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™

  Sistemi Audio Rrethuese 825W me 16 altoparlantë plus bas riprodhojnë tinguj të balancuar bukur, me akustikë të përsosur në të gjithë kabinën.

 • TAPICERI KOMPLET LËKURE WINDSOR
  TAPICERI KOMPLET LËKURE WINDSOR

  Ndenjëset prej lëkure Windsor me vrima dhe tapiceria komplet prej lëkure Windsor është nga më të prekshmet dhe luksozet.

 • SISTEMI I KAMERËS RRETHUESE
  SISTEMI I KAMERËS RRETHUESE

  Ky sistem ofron pamje 360° nga lart në ekranin me prekje me disa pamje të ndryshme në të njëjtën kohë.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100km/h
në sekonda
Shpejtësia maksimale km/h Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/km
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 9 shpejtësi 9,1 195 430 6,4 170
Si4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me benzinë (240PS) Transmision me 9 shpejtësi 7,2 217 340 8,8 200

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • PURE
 • SE
 • SE DYNAMIC
 • HSE
 • HSE DYNAMIC
 • AUTOBIOGRAPHY
 • Modeli Historik
 • SE DYNAMIC
 • HSE DYNAMIC