Karakteristikat kryesore

  • Dizajni
   Dizajni

   Range Rover Evoque Kabriolet, me linja të mrekullueshme, shpatulla muskulore dhe çati të ngushtë është bërë sinonim i stilit dhe jetës bashkëkohore të qytetit.

  • INFO-ZBAVITJE
   INFO-ZBAVITJE

   Land Rover InControl® Touch ProTM është sistemi i info-zbavitjes së brezit të fundit që e çon teknologjinë brenda-makinës në nivel krejt të ri.

  • ÇATI ME PALOSJE NË FORMË Z
   ÇATI ME PALOSJE NË FORMË Z

   Çatia e izoluar akustikisht paloset në vetëm 18 sekonda me shpejtësi deri në 29 milje në orë.

  Dizajni

  Shkathtësia

  Teknologjia

  Aftësia

  Performanca

  ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

  • SE DYNAMIC
  • HSE DYNAMIC
  • PURE
  • SE
  • SE DYNAMIC
  • HSE
  • HSE DYNAMIC
  • AUTOBIOGRAPHY
  • MODELI HISTORIK