Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 19” ME 10 KËMBË STILI 103
  RROTA ALIAZHI 19” ME 10 KËMBË STILI 103

  Rrota aliazhi 19” me 10 këmbë “Stili 103” sigurojnë plotësim vizual të mrekullueshëm në dizajnin e karrocerisë së automjetit.

 • INCONTROL TOUCH PRO
  INCONTROL TOUCH PRO

  I shpejtë dhe intuitiv, sistemi Touch Pro ju lejon të kontrolloni një numër të madh karakteristikash nëpërmjet ekranit 10” me prekje me gjeste të thjeshta pickimi, zmadhimi dhe rrëshqitjeje.

 • FENERËT ANTI-MJEGULL
  FENERËT ANTI-MJEGULL

  Elegant dhe praktik, këta fenerë i shtojnë një dinamikë tjetër profilit ballor të automjetit.

 • SISTEMI AUDIO MERIDIAN™
  SISTEMI AUDIO MERIDIAN™

  Ky sistem altoparlantësh 380W 10 plus altoparlantin bas riprodhon akustikë sublime madhështore brenda kabinës, në mënyrë që të gjithë të shijojnë të njëjtën eksperiencë.

 • NDENJËSE LËKURE WINDSOR ME VRIMA
  NDENJËSE LËKURE WINDSOR ME VRIMA

  Çdo detaj, duke përfshirë ngjyrën dhe trashësinë e qepjeve, është shqyrtuar gjatë krijimit dhe përpunimit të këtyre ndenjëseve tepër të buta dhe të rehatshme.

 • KAMERA E PASME
  KAMERA E PASME

  Duke përmirësuar dukshmërinë gjatë lëvizjes mbrapsht, kjo karakteristikë prodhon vija statike që përfaqësojnë perimetrin e jashtëm të automjetit dhe rrugën e parashikuar; këto vija mbivendosen në imazhin e pasmë për ta bërë parkimin më të lehtë dhe më të sigurt.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100km/h
në sekonda
Shpejtësia maksimale km/h
Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/km
eD4 MANUAL (2WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 6 shpejtësi 9,8 182 380 Nga 5,8 Nga 152
TD4 MANUAL (4WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 6 shpejtësi 10,5 182 380 Nga 6,2 Nga 163
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 9 shpejtësi 10,4 182 380 Nga 6,3 Nga 166
TD4 MANUAL (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 6 shpejtësi 9,6 200 430 Nga 6,2 Nga 163
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 9 shpejtësi 9,1 195 430 Nga 6,3 Nga 166
Si4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me benzinë (240PS) Transmision me 9 shpejtësi 7,2 217 340 Nga 8,6 Nga 196

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • PURE
 • SE
 • SE DYNAMIC
 • HSE
 • HSE DYNAMIC
 • AUTOBIOGRAPHY
 • Modeli Historik
 • SE DYNAMIC
 • HSE DYNAMIC