Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 19” ME 7 KËMBË “STILI 707”
  RROTA ALIAZHI 19” ME 7 KËMBË “STILI 707”

  Këto rrota mahnitëse shfaqin dizajn dinamik të rrotave të aliazhit me 7 këmbë “Stili 770”.

 • TIMON SPORTIV LËKURE
  TIMON SPORTIV LËKURE

  Timoni i veshur me lëkurë Windsor me vrima me kontrolle të audios është standard. I butë në prekje, shton një dimension tjetër në udhëtimin tuaj.

 • GRYKA KOFANOJE NARVIK BLACK
  GRYKA KOFANOJE NARVIK BLACK

  Këto përmirësime të performancës theksojnë profilin e automjetit.

 • PRAGJE ALUMINI ME NDRIÇIM PARA
  PRAGJE ALUMINI ME NDRIÇIM PARA

  Duke paraqitur shkrimin Range Rover, këto i shtojnë edhe më shumë individualitet dy anëve të drejtuesit dhe pasagjerit të parmë.

 • RIMESO ALUMINI ME MOTIVE DARK SPORT
  RIMESO ALUMINI ME MOTIVE DARK SPORT

  Kjo shton një prekje mbresëlënëse tapicerisë.

 • PEDALE TË NDEZURA
  PEDALE TË NDEZURA

  Këto pedale sportive prej çeliku të pandryshkshëm mbulojnë mbërthimet e fshehura për pamje të pastër e të ndritshme.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100km/h
në sekonda
Shpejtësia maksimale km/h
Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/km
eD4 MANUAL (2WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 6 shpejtësi 9,8 182 380 Nga 5,8 Nga 152
TD4 MANUAL (4WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 6 shpejtësi 10,5 182 380 Nga 6,2 Nga 163
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 9 shpejtësi 10,4 182 380 Nga 6,3 Nga 166
TD4 MANUAL (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 6 shpejtësi 9,6 200 430 Nga 6,2 Nga 163
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 9 shpejtësi 9,1 195 430 Nga 6,3 Nga 166
Si4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me benzinë (240PS) Transmision me 9 shpejtësi 7,2 217 340 Nga 8,6 Nga 196

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • PURE
 • SE
 • SE DYNAMIC
 • HSE
 • HSE DYNAMIC
 • AUTOBIOGRAPHY
 • Modeli Historik
 • SE DYNAMIC
 • HSE DYNAMIC