Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 19” ME 7 KËMBË “STILI 707”
  RROTA ALIAZHI 19” ME 7 KËMBË “STILI 707”

  Këto rrota mahnitëse shfaqin dizajn dinamik të rrotave të aliazhit me 7 këmbë “Stili 770”.

 • NAVIGACION PROFESIONAL
  NAVIGACION PROFESIONAL

  Kjo karakteristikë e avancuar ka njohje vokale dhe një paketë gjithëpërfshirëse të infozbavitjes të prekshme nëpërmjet ekranit 10” me prekje.

 • GRYKA KOFANOJE NARVIK BLACK
  GRYKA KOFANOJE NARVIK BLACK

  Këto përmirësime të performancës theksojnë profilin e automjetit.

 • NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM
  NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

  Nivele të reja të përmirësimit të ambientit dhe personalizimit janë arritur me Ndriçimin e Konfigurueshëm të Ambientit të Brendshëm.

 • NDENJËSE LËKURE WINDSOR ME VRIMA
  NDENJËSE LËKURE WINDSOR ME VRIMA

  Çdo detaj është shqyrtuar gjatë krijimit dhe përpunimit të ndenjëseve jashtëzakonisht të gjithanshme dhe të rehatshme prej lëkure Windsor.

 • KAMERA E PASME
  KAMERA E PASME

  Duke përmirësuar dukshmërinë gjatë lëvizjes mbrapsht, kjo karakteristikë prodhon vija statike që përfaqësojnë perimetrin e jashtëm të automjetit dhe rrugën e parashikuar; këto vija mbivendosen në imazhin e pasmë për ta bërë parkimin më të lehtë dhe më të sigurt.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100km/h
në sekonda
Shpejtësia maksimale km/h Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/km
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 9 shpejtësi 10 195 430 Nga 6,7 Nga 177

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • SE DYNAMIC
 • HSE DYNAMIC
 • PURE
 • SE
 • SE DYNAMIC
 • HSE
 • HSE DYNAMIC
 • AUTOBIOGRAPHY
 • MODELI HISTORIK