DIZAJNI

  SHKATHTËSIA

  TEKNOLOGJIA

  • INFO-ZBAVITJE
   INFO-ZBAVITJE

   Telefoni inteligjent dhe automjeti juaj mund të ofrojnë një informacion të pasur dhe t'ju mbajnë të argëtuar. Me sistemin e lundrimit Navigation Pro në ekranin 10” me prekje dhe pamjen opsionale të dyfishtë, rruga përpara mund të shfaqet ndërsa pasagjeri i ndenjëses së parme shikon një DVD. Aplikacionet InControl ndihmojnë lidhjen e telefonit inteligjent në mënyrë të përsosur me sistemin, duke ju lejuar të kontrolloni aplikacionet e pajtueshme përmes ekranit me prekje, ndërsa Sistemi Audio Meridian™ luan muzikë.

  • INOVACION
   INOVACION

   Duke ofruar performancë më sportive e ekonomike, motori me benzinë Si4 me 4 cilindra 2.0 litërsh ka rendiment 240PS kuaj fuqi për të siguruar efikasitet maksimal, performancë dhe efikasitet karburanti përmes sistemit të Kontrollit Inteligjent të Vazhdueshëm të Valvulave në kombinim me kohëzgjatjen e ndryshueshme të boshteve ekscentrike. Gjithashtu disponohen opsionet e motorëve me naftë, duke përfshirë 150PS kuaj fuqi dhe 180PS kuaj fuqi.

  • PERFORMANCA NË RRUGË
   PERFORMANCA NË RRUGË

   Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit mban një shpejtësi të qëndrueshme në ato udhëtime më të gjata duke ruajtur një distancë të sigurt nga automjeti përpara. Dinamika Përshtatëse siguron balancën optimale midis udhëtimit dhe kontrollit ndërsa Vektorizimi i Momentit siguron marrjen e qetë dhe të kontrolluar të kthesave. Së bashku, ato mundësojnë një udhëtim të lidhur dhe të sigurt.

  • AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
   AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

   Aftësia është në ADN-në e çdo Land Rover duke ju mundësuar të përballoni terrenet dhe kushtet më të vështira me lehtësi më të madhe. Nga Reagimi i Terrenit në Kontrollin i Zbritjes Kodrinore, paketa jonë e teknologjive të patentuara siguron që ju të ndjeheni të sigurt gjatë ngasjes jashtë rrugës së shtruar, njësoj si në të.

  • ASISTENCA TË DREJTUESIT
   ASISTENCA TË DREJTUESIT

   Ndihmat tona të drejtuesit ju lejojnë të përqendroheni në rrugën përpara duke monitoruar dhe ju ndihmuar me situata të veçanta të lëvizjes. Për shembull, Monitorimi i Këndit të Vështirë ju paralajmëron për afrimin e automjeteve nga të dyja anët, Njohja e Shenjave të Trafikut ju mban plotësisht të informuar duke shfaqur shenja të trafikut në grupin e instrumenteve, e cila ju ndihmon të reagoni më shpejt ndaj çdo kufizimi dhe një sërë teknologjish parkimi heqin stresin e parkimit.

  • REHATIA DHE LEHTËSIA
   REHATIA DHE LEHTËSIA

   Automjetet tona paraqesin një sërë sistemesh të fundit të ngrohjes dhe ftohjes për t'ju mbajtur juve dhe pasagjerët në komoditet absolut. Pa marrë parasysh se çfarë moti hedh mbi ju, mund të mbërrini i relaksuar dhe i rifreskuar.

  REHATIA DHE LEHTËSIA

  Aftësia

  TESTUAR NË EKSTREM

  • SUSPENSIONI
   SUSPENSIONI

   Do të jetë e vështirë të sforconi një Range Rover Evoque më shumë se ne. Për të garantuar një gjerësi të pakrahasueshme të aftësive dinamike, si brenda dhe jashtë rrugës së shtruar, Range Rover Evoque është ekspozuar ndaj dhjetë viteve sforcimi nga më ekstremet në një fraksion të kohës duke përdorur platformën tonë të testimit më të fundit.

  • SHPEJTËSIA E ERËS
   SHPEJTËSIA E ERËS

   Në dhomat tona të klimës mund të rikrijojmë disa prej kushteve më sfiduese të erës që Range Rover Evoque do të përballet. Jo vetëm stuhi acari me shpejtësi 240km/h, por edhe temperatura të larta të ambientit dhe situata të ndryshme në tunelin e ajrit. Vetëm duke i shtyrë të gjitha sistemet në kufijtë e tyre, ne zhvillojmë besueshmërinë e vërtetë.

  • KLIMA E NXEHTË DHE E FTOHTË
   KLIMA E NXEHTË DHE E FTOHTË

   Në ambientet e botës reale dhe dhomat tona klimatike i ngrijmë makinat në -40 ° C dhe i pjekim në 50 ° C. Funksionet kryesore dhe sistemet më pas shqyrtohen sipas standardeve tona saktësuese. Pra, edhe në malin ose shkretëtirën më të largët, rehatia dhe lidhja nuk janë kurrë larg.

  • JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
   JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

   Nga bazat e testimit të akullit në Arjeplog të Suedisë, në rërën e pafalshme të shkretëtirës të Dubait, sigurohemi që performanca jonë legjendare në të gjitha terrenet të jetë e natyrshme në çdo automjet. Prototipat janë zhvilluar përgjatë përafërsisht 8,500km të rrugëve me kushtet më të vështira.

  PERFORMANCA

  QËNDRUESHMËRIA

  Kredencialet më të gjelbra të Range Rover Evoque rrjedhin nga një qasje gjithëpërfshirëse për reduktimin e ndikimit mjedisor gjatë gjithë jetëgjatësisë së përdorimit të automjetit.

  • MATERIALE TË AVANCUARA TË LEHTA
   MATERIALE TË AVANCUARA TË LEHTA

   Me materiale kryesore për kursimin e peshës, duke përfshirë një shufër kryq magnezi dhe një kofano alumini, Evoque është Range Rover më i lehtë ndonjëherë. Edhe xhami i përparmë i laminuar është reduktuar në peshë për të ndihmuar në përmirësimin e efikasitetit të karburantit dhe performancës.

  • TEKNOLOGJIA NDAL / NDIZ
   TEKNOLOGJIA NDAL / NDIZ

   Të gjithë motorët kanë teknologji inteligjente Nda/Ndiz që automatikisht fik motorin në gjendje pa lëvizje dhe e rindez sapo të lëshohet pedali i frenave ose pedali i freksionit të shtypet plotësisht tek transmisionet manuale. Kjo ndihmon për të reduktuar konsumin e karburantit dhe emetimet e CO2.