Modeli historik pesë-dyer

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • PËRMBLEDHJE
  Numri i ndenjëseve 5
  Konsum i kombinuar litra/100km 5.1
  Emetime të kombinuara të CO2 në (g/km) 134
  Kapaciteti i serbatorit (litra) 54
 • PERFORMANCA DHE PESHA

  Performanca

  Shpejtësia maksimale në kph 195
  Përshpejtimi (sek) 0-60mph 9

  KONSUMI I KARBURANTIT

  Konsumi urban litra/100km 6.1
  Konsumi jashtë-urban litra/100km 4.5
  Konsum i kombinuar litra/100km 5.1
  Kapaciteti i serbatorit (litra) 54
  Emetime të kombinuara të CO2 në (g/km) 134

  Motori

  Kapaciteti (cc) 1,999
  Fuqia (kW/PS) 132/180
  Momenti (Nm) 430

  PESHA (kg)

  Pesha nga (kg) 1,746
  Pesha bruto e automjetit (kg) 2,350
  Masa maksimale në çdo bosht (përpara) (kg) 1,300
  Masa maksimale në çdo bosht (prapa) (kg) 1,145
 • RIMORKIMI (KG) (OPSIONI I PAKETËS SË RIMORKIMIT)

  RIMORKIM

  Rimorkio pa frena (kg) 750
  Rimorkimi maksimal (kg) 2,000
  Pesha maksimale e pikës së bashkimit/hundës (kg) 150
  Kombinimi maksimal i automjetit dhe rimorkios/Pesha bruto e trenit (kg) 4,350

  TRANSPORTIMI NË ÇATI

  Ngarkesa maksimale në çati (përfshirë bazën e shinave) (kg) 75
 • DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  KTHESA RROTULLUESE

  Lartësi operimi (m) 11.38
  Mur-më-mur (m) 11.58
  Rrotullime timoni majtas-djathtas (numri i rrotullimeve) 2,31

  HAPËSIRA NGA PENGESA

  Lartësia standarde e udhëtimit - boshti i parmë (mm) 211
  Lartësia standarde e udhëtimit - boshti i pasmë (mm) -

  THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS

  Thellësia maksimale në terren zhytës (mm) 500

  GJATËSIA E AUTOMJETIT

  Lartësia e përgjithshme (mm) 4,370
  Boshti qendror (mm) 2,660

  LARTËSIA DHE GJERËSITË E AUTOMJETIT

  Lartësia (mm) 1,635
  Gjurma e rrotës së parme (mm) 1,621
  Gjurma e rrotës së pasme (mm) 1,629
  Gjerësia (pasqyrat të palosura) (mm) 1,985
  Gjerësia (pasqyrat të hapura) (mm) 2,090

  KËNDI I AFRIMIT - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

  Standard 23,2° (17,8° me stilin e trupit dinamik)
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar -

  KËNDI I PLATFORMËS - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS

  Standard 22°
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar -

  KËNDI I NISJES - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

  Standard 33° (30° me stilin e trupit dinamik)
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar -

  KAPACITETI I HAPËSIRËS NGARKUESE - NDENJËSET PAS VERTIKALE

  Lartësia (mm) 870
  Gjerësia (mm) 1,105
  Vëllimi i hapësirës ngarkuese (litra) 575
  Gjerësia e hapësirës ngarkuese ndërmjet harqeve (mm) -
  Gjatësia në dysheme (mm) 795

  KAPACITETI I HAPËSIRËS NGARKUESE - NDENJËSET PAS TË PALOSURA

  Lartësia (mm) -
  Gjerësia (mm) 1,105
  Vëllimi i hapësirës ngarkuese (litra) 1,445
  Gjerësia e hapësirës ngarkuese ndërmjet harqeve (mm) -
  Gjatësia në dysheme (mm) 1,580

  LARTËSIA STANDARDE E UDHËTIMIT

  Me bazë shinash anësore (mm) 1,640
  Me antenë (mm) 1,660

  HAPËSIRA E KOKËS

  Hapësirë koke para (mm) 990
  Hapësirë koke pas (mm) 965
  Hapësirë koke para (me çati panoramike) (mm) 1,025
  Hapësirë koke pas (me çati panoramike) (mm) 1,010
 • TIPARET STANDARDE

  KARROCERIA

  • Fenerë automatikë dhe fshirëse me sensor ndaj shiut
  • Dritare të pasme me ngrohje
  • Sistem Monitorimi i Presionit të Gomave (TPMS)
  • Parakolp dhe prapakolp dinamik
  • Pragje anësore dinamike
  • Marmita katrore me shkëlqim

  TRANSMISIONI DHE DINAMIKA E NGARJES

  • Reagim Terreni
  • Kontroll i Zbritjes Kodrinore (HDC)
  • Vektorizim i Momentit nga Frenimi
  • Sistem Frenimi Kundër-Bllokues (ABS)
  • Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS)
  • Kontrolli Dinamik i Stabilitetit (DSC)
  • Sistemi i Kontrollit të Tërheqjes (TCS)
  • Kontrolli i Stabilitetit të Vërtitjes (RSC)
  • Kontrolli i Momentit/Tërheqjes të Motorit (EDC)
  • Frena Elektrike Parkimi (EPB)
  • Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence (EBA)
  • Shpërndarja Elektronike e Frenimit me Forcë (EBD)
  • Asistenca e Stabilitetit të Rimorkios (TSA)
  • Ndezje me buton

  SIGURIA

  • Jastëkë ajri (për drejtuesin dhe gjunjtë; për pasagjerin para, te perdja dhe anësore)
  • Drita paralajmëruese rreziku nën frenim të fortë
  • Rripa sigurie me gjatësi përshtatëse para
  • Pika mbërthimi për ndenjëse fëmije ISOFIX
  • Përkujtues për lidhje rripi
  • Komandat kryesore të Range Rover: Bllokimi / zhbllokimi me telekomandim / bllokim i dyfishtë / drita ndezur / hapje bagazhi

  TAPICERIA

  • Tapete
  • Ndriçimi i konfigurueshëm i ambientit
  • Hapësirë këmbësh, sirtar kroskoti, hapje dyersh, panel i sipërm me ndriçim, dritë bagazhit dhe dritë harte
  • Kolonë timoni me pozicionim manual (katër pozicione)

  FUNKSIONALITET

  • Ndihma e Parkimit Para
  • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia me Frenim Autonom në Rast Urgjence
  • Pasqyrë e brendshme me zbehje automatike
  • Ndjeshmëri Afërsie dhe Zbulim Prekje për Lartësi - Dritë harte
  • Hapësirë ruajtëse qendrore të mbuluar
  • Spreth me pasqyra të brendshme me ndriçim (Drejtuesi dhe pasagjeri)
  • Mbulesë bagazhi
  • Hapësira e bagazheve - Pika mbërthimi
  • Ndarje ndenjëse 60/40
  • Kontrolli i Udhëtimit
  • Ndihma e Parkimit Mbrapsht
  • Asistenca në Terren Kodrinor

  MULTIMEDIA

  • Portë USB x1
  • Lidhje telefoni me Bluetooth® plus transmetim audio
  • InControl Protect - Kjo veçori mund të mos jetë standarde në të gjitha vendet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar të Land Rover për më shumë detaje.
  • Ekran me ngjyra TFT pesë inç i qendrës së informacionit
  • Prizë rryme shtesë - Pjesa e përparme dhe bagazh
  Marka dhe logoja Bluetooth® janë pronë e Bluetooth SIG, Inc.  *Nëse automjeti ka rrota 18” shpejtësia maksimale do të jetë 221kph.