OPSIONET DHE LAND ROVER GEAR - AKSESORË

Jo të gjitha opsionet janë të disponueshme në të gjitha modelet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar të Land Rover për më shumë

  OPSIONET E PAKETAVE

  Opsione të karrocerisë

  ÇATI ME KONTRAST


  Theksoni çatinë e Range Rover Evoque tuaj për të plotësuar ose kontrastuar me ngjyrën e trupit. Ekzistojnë dy zgjedhje të çatisë me kontrast, Gri ose E zezë, të cilat rrisin dukshëm pamjen e automjetit tuaj.2

  NDËRTO VETË

  Opsione të brendshme

  • NDJENJË DRITE DHE HAPËSIRE
   NDJENJË DRITE DHE HAPËSIRE

   Në modelet me stil Pesë-Dyer, tavani panoramik opsional i fiksuar i plotë me xham rrit ndjenjën e hapësirës në brendësinë e automjetit dhe e mbush me dritë natyrore, si dhe siguron pamje të pandërprerë të mjedisit rrethues.

  • PALETA JUAJ
   PALETA JUAJ

   Për të personalizuar Range Rover Evoque, ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë ngjyrash dhe materialesh, duke përfshirë lëkurën e grimcuar ose Oxford.

  • RIMESO TË SOFISTIKUAR
   RIMESO TË SOFISTIKUAR

   Përmirësoni sipërfaqet me alumin të bardhë, me motive ose botanik, plus rimeso druri Macassar, lisi gri të errët ose Strata të zi me shkëlqim.

  LAND ROVER GEAR - AKSESORË

  • AKSESORËT E BRENDSHËM
   AKSESORËT E BRENDSHËM

   Shtoni pjesë shtesë të miratuara nga Land Rover në çdo kohë, nga ndenjëset për fëmijë dhe mbulesa mbrojtëse deri te argëtimi dhe përmirësimet teknike.

  • AKSESORËT E JASHTËM
   AKSESORËT E JASHTËM

   Përmirësoni pamjen e automjetit tuaj me detaje tërheqëse, shtoni mbrojtje për tu ruajtur nga dëmtimi i udhëtimit jashtë rrugës së shtruar.

  • TRANSPORTIMI DHE RIMORKIMI
   TRANSPORTIMI DHE RIMORKIMI

   Me bazën e shinave të montuar, zgjidhni kapëse të specializuara për pajisje sportive dhe aksesorë për të shfrytëzuar aftësinë e rimorkimit të Land Rover.

  • RROTA DHE AKSESORË
   RROTA DHE AKSESORË

   Personalizoni pamjen e Land Rover-it tuaj me rrota aliazhi, dhe përmirësojini me pajisje të stiluara dhe të markës.