Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 18” ME 5 KËMBË STILI 506
  RROTA ALIAZHI 18” ME 5 KËMBË STILI 506

  Ky automjet përmban rrota aliazhi 18” me 5 këmbë “Stili 506” me logon Land Rover.

 • EKRAN ME PREKJE 8” INCONTROL
  EKRAN ME PREKJE 8” INCONTROL

  Ky sistem është pika qendrore për të gjitha argëtimin dhe informacionet tuaja. Duke shfrytëzuar teknologjitë më të fundit, është projektuar për të bërë eksperiencën tuaj më të këndshme dhe më të sigurt.

 • FENERË HALOGJEN
  FENERË HALOGJEN

  Fenerët halogjen me dizajn të hijshëm që i bën jehonë stilit të Range Rover Evoque.

 • SISTEMI AUDIO LAND ROVER ME 8 ALTOPARLANTË
  SISTEMI AUDIO LAND ROVER ME 8 ALTOPARLANTË

  Me tetë altoparlantë, ky sistem riprodhon nota të larta të pastra dhe bas të thellë. Funksionet Bluetooth® dhe fisha 3.5mm shtojnë aftësitë e sistemit.

 • RIMESO ALUMINI NË SATEN TË LËMUAR
  RIMESO ALUMINI NË SATEN TË LËMUAR

  Prodhuar nga materiale të shkëlqyera, kjo thekson tapicerinë e automjetit dhe përforcon aluzionet pa kompromis të dizajnit të automjetit.

 • KONTROLLI I UDHËTIMIT
  KONTROLLI I UDHËTIMIT

  Kjo teknologji ju lejon të mbani shpejtësi konstante të lëvizjes derisa të frenoni ose sistemi të anulohet.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100km/h
në sekonda
Shpejtësia maksimale km/h
Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/km
eD4 MANUAL (2WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 6 shpejtësi 9,8 182 380 Nga 5,8 Nga 152
TD4 MANUAL (4WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 6 shpejtësi 10,5 182 380 Nga 6,2 Nga 163
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 9 shpejtësi 10,4 182 380 Nga 6,3 Nga 166
TD4 MANUAL (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 6 shpejtësi 9,6 200 430 Nga 6,2 Nga 163
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 9 shpejtësi 9,1 195 430 Nga 6,3 Nga 166
Si4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me benzinë (240PS) Transmision me 9 shpejtësi 7,2 217 340 Nga 8,6 Nga 196

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • PURE
 • SE
 • SE DYNAMIC
 • HSE
 • HSE DYNAMIC
 • AUTOBIOGRAPHY
 • Modeli Historik
 • SE DYNAMIC
 • HSE DYNAMIC