Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 18” ME 5 KËMBË “STILI 506”
  RROTA ALIAZHI 18” ME 5 KËMBË “STILI 506”

  Ky automjet ka rrota aliazhi 18” me 5 këmbë “stili 506” me logon Land Rover.

 • FSHIRËSE ME SENSOR NDAJ SHIUT
  FSHIRËSE ME SENSOR NDAJ SHIUT

  Këto aktivizohen në momentin kur shiu ndihet mbi xhamin e përparmë ose të pasëm.

 • DRITAT E QASJES
  DRITAT E QASJES

  Dritat e qasjes funksionojnë kur hapet dera, duke projektuar një grafik drite mbi tokë për të ndriçuar rrugën tuaj ndërsa hidhni hapin jashtë.

 • PASQYRË E PASME ME ZBEHJE AUTOMATIKE
  PASQYRË E PASME ME ZBEHJE AUTOMATIKE

  Kjo veçori zvogëlon efektin verbues të shkaktuar nga fenerët në pasqyrën e pasme, për ta bërë lëvizjen në dritë të ulët më e sigurt.

 • NDENJËSE LËKURE TË GRIMCUARA
  NDENJËSE LËKURE TË GRIMCUARA

  Në zgjedhje prej tre ngjyrash, këto vende ofrojnë nivele superiore të rehatisë.

 • NDIHMA E PARKIMIT PARA DHE MBRAPSHT
  NDIHMA E PARKIMIT PARA DHE MBRAPSHT

  Kjo veçori e bën manovrimin më të lehtë në hyrje dhe në dalje nga hapësirat e parkimit. Sensorët në parakolpe dhe prapakolpe aktivizohen me informacionin që shfaqet në ekranin me prekje. Jepen si sinjale vizuale edhe akustike për t'ju ndihmuar të shmangni pengesat.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100km/h
në sekonda
Shpejtësia maksimale km/h
Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/km
eD4 MANUAL (2WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 6 shpejtësi 9,8 182 380 Nga 5,8 Nga 152
TD4 MANUAL (4WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 6 shpejtësi 10,5 182 380 Nga 6,2 Nga 163
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 9 shpejtësi 10,4 182 380 Nga 6,3 Nga 166
TD4 MANUAL (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 6 shpejtësi 9,6 200 430 Nga 6,2 Nga 163
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 9 shpejtësi 9,1 195 430 Nga 6,3 Nga 166
Si4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me benzinë (240PS) Transmision me 9 shpejtësi 7,2 217 340 Nga 8,6 Nga 196

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • PURE
 • SE
 • SE DYNAMIC
 • HSE
 • HSE DYNAMIC
 • AUTOBIOGRAPHY
 • Modeli Historik
 • SE DYNAMIC
 • HSE DYNAMIC