Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 18” ME 7 KËMBË STILI 706
  RROTA ALIAZHI 18” ME 7 KËMBË STILI 706

  Rrota aliazhi 18” me 7 këmbë “Stili 706” me logon e famshme Land Rover i shtojnë edhe më shumë dizajnit bashkëkohor të automjetit.

 • NAVIGACION INCONTROL TOUCH
  NAVIGACION INCONTROL TOUCH

  Navigacioni e bëjnë më të lehta planifikimin e udhëtimeve dhe ndjekjen e itinerareve, në sajë të udhëzimit zanor të në çdo kthesë dhe hartave 3 dimensionale. Vendosni destinacionin tuaj me disa prekje ose thjesht flisni një komandë.

 • FENERË FIRMË KSENON ME LED
  FENERË FIRMË KSENON ME LED

  Teknologjia inovative e Land Rover sjell rendiment të përmirësuar të dritës që automatikisht ndjek drejtimin tuaj nëpërmjet kthesave në rrugë. Shikueshmëria më e madhe siguron siguri më të madhe.

 • STIL TRUPI DINAMIK
  STIL TRUPI DINAMIK

  Shton prekjen përfundimtare. Këto karakteristika Narvik Black, duke përfshirë kupat e pasqyrave, shtresën e derës së bagazhit dhe grilën i japin SE Dynamic personalitet deklarues.

 • MARMITA KATRORE ME SHKËLQIM
  MARMITA KATRORE ME SHKËLQIM

  Një tipar i dizajnit që shton ndjenjë dinamizmi edhe më të madhe në pamjen e mrekullueshme të automjetit.

 • NDENJËSE LËKURE TË GRIMCUARA ME VRIMA
  NDENJËSE LËKURE TË GRIMCUARA ME VRIMA

  Kjo lëkurë me cilësi të lartë duket e natyrshme, ndihet luksoze dhe ka një zgjedhje prej katër ngjyrash për të shtuar prekjen e dallueshme të individualitetit.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100km/h
në sekonda
Shpejtësia maksimale km/h
Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/km
eD4 MANUAL (2WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 6 shpejtësi 9,8 182 380 Nga 5,8 Nga 152
TD4 MANUAL (4WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 6 shpejtësi 10,5 182 380 Nga 6,2 Nga 163
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (150PS) Transmision me 9 shpejtësi 10,4 182 380 Nga 6,3 Nga 166
TD4 MANUAL (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 6 shpejtësi 9,6 200 430 Nga 6,2 Nga 163
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 9 shpejtësi 9,1 195 430 Nga 6,3 Nga 166
Si4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me benzinë (240PS) Transmision me 9 shpejtësi 7,2 217 340 Nga 8,6 Nga 196

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • PURE
 • SE
 • SE DYNAMIC
 • HSE
 • HSE DYNAMIC
 • AUTOBIOGRAPHY
 • Modeli Historik
 • SE DYNAMIC
 • HSE DYNAMIC