Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 18” ME 7 KËMBË STILI 706
  RROTA ALIAZHI 18” ME 7 KËMBË STILI 706

  Rrota aliazhi 18” me 7 këmbë “Stili 706” me logon e famshme Land Rover i shtojnë edhe më shumë dizajnit bashkëkohor të automjetit.

 • INCONTROL TOUCH PRO
  INCONTROL TOUCH PRO

  I shpejtë dhe intuitiv, ekrani 10” me prekje ju lejon të kontrolloni një numër të madh karakteristikash me gjeste të thjeshta pickimi, zmadhimi dhe rrëshqitjeje.

 • FENERË FIRMË KSENON ME LED
  FENERË FIRMË KSENON ME LED

  Teknologjia inovative e Land Rover sjell rendiment të përmirësuar të dritës që automatikisht ndjek drejtimin tuaj nëpërmjet kthesave në rrugë. Shikueshmëria më e madhe siguron siguri më të madhe.

 • FSHIRËSE ME SENSOR NDAJ SHIUT
  FSHIRËSE ME SENSOR NDAJ SHIUT

  Këto aktivizohen në momentin kur shiu ndihet mbi xhamin e përparmë ose të pasëm.

 • SHTRESAT
  SHTRESAT

  Shtresa e aluminit me motive thekson sipërfaqet e tapicerisë së automjetit.

 • NDIHMA E PARKIMIT PARA DHE MBRAPSHT
  NDIHMA E PARKIMIT PARA DHE MBRAPSHT

  Kjo veçori e bën manovrimin më të lehtë në hyrje dhe në dalje nga hapësirat e parkimit. Sensorët në parakolpe dhe prapakolpe aktivizohen me informacionin që shfaqet në ekranin me prekje. Jepen si sinjale vizuale edhe akustike për t'ju ndihmuar të shmangni pengesat.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100km/h
në sekonda
Shpejtësia maksimale km/h
Momenti Nm Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/km
TD4 AUTOMATIK (4WD) 2.0 litra me naftë (180PS) Transmision me 9 shpejtësi 10 195 430 Nga 6,7 Nga 177

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • SE DYNAMIC
 • HSE DYNAMIC
 • PURE
 • SE
 • SE DYNAMIC
 • HSE
 • HSE DYNAMIC
 • AUTOBIOGRAPHY
 • MODELI HISTORIK