RANGE ROVER EVOQUE 5-DYER - SE DYNAMIC

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • Motori dhe Performanca

  Kollodoku

  Motori Kollodoku Transmisioni
  Fuqia (kW/PS)
  Momenti (Nm) Forca maksimale shtytëse (rpm) Kapaciteti (cc) Nr. cilindrave
  E-Kapaciteti eD4 me naftë 2 Rrota Aktive (2WD)
  Manual me 6 shpejtësi
  110/150 380 1500 1999 4
  E-Kapaciteti TD4 me naftë 4 Rrota Aktive (4WD)
  Manual me 6 shpejtësi ose Automatik me 9 shpejtësi
  110/150 380 1500 1999 4
  TD4 me naftë 4 rrota aktive (4WD)
  Manual me 6 shpejtësi ose Automatik me 9 shpejtësi
  132/180 430 1500 1999 4
  Si4 me benzinë 4 rrota aktive (4WD)
  Automatik me 9 shpejtësi
  176.5/240 340 1750 1999 4

  Performanca

  Motori Shpejtësia maksimale (kph/mph) Përshpejtimi (sek) 0-100kph
  Kapaciteti i karburantit (litra)
  eD4 me naftë (Manual me 6 shpejtësi) 150PS E-Kapacitet 182/113
  11.2 54
  TD4 me naftë (Manual me 6 shpejtësi) 150PS E-Kapacitet 182/113
  10.8 54
  TD4 me naftë (Automatik me 9 shpejtësi) 150PS 180/111
  10.0 54
  TD4 me naftë (Manual me 6 shpejtësi) 180PS 200/124
  10.0 54
  TD4 me naftë (Automatik me 9 shpejtësi) 180PS 195/121
  9 54
  Si4 me benzinë (Automatik me 9 shpejtësi) 240PS 217/135
  7.6 68.5
 • Ekonomia e Karburantit

  EKONOMIA E KARBURANTIT

  Motori Konsumi urban litra/100km
  Konsumi jashtë-urban litra/100km
  Konsumi i kombinuar litra/100km Emetime të kombinuara të CO2 (g/km)
  eD4 me naftë (Manual me 6 shpejtësi) 150PS E-Kapacitet 5.0
  3.9
  4.3 113
  TD4 me naftë (Manual me 6 shpejtësi) 150PS E-Kapacitet 5.5
  4.3
  4.8 125
  TD4 me naftë (Automatik me 9 shpejtësi) 150PS 6.1
  4.5
  5.1 134
  TD4 me naftë (Manual me 6 shpejtësi) 180PS 5.5
  4.3
  4.8 125
  TD4 me naftë (Automatik me 9 shpejtësi) 180PS 6.1
  4.5
  5.1 134
  Si4 me benzinë (Automatik me 9 shpejtësi) 240PS 10.4
  6.4
  7.8 181
 • Dimensione dhe Kapacitete

  DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  • GJATËSIA
   4,370mm
  • LARTËSIA
   1,635mm
  • GJURMA E RROTËS SË PARME
   1,621.2mm
  • GJURMA E RROTËS SË PASME
   1,628.9mm
  • LARTËSIA NGA TERRENI I BOSHTIT TË PASMË
   255mm/225mm***
  • KËNDI I AFRIMIT
   25°
  • KËNDI I PLATFORMËS
   22°
  • KËNDI I I NISJES
   33°**
  • KTHESA RROTULLUESE
   Lartësi operimi 11.3m
   Rrotullime timoni majtas-djathtas 2.31

  **me stil trupi dinamik

  ***me Kollodokun Aktiv

 • Tipare Standarde

  KARROCERIA

  • Fshirëse xhami me sensor ndaj shiut dhe fenerë automatikë
  • Xham i pasmë me ngrohje
  • Sistem Monitorimi i Presionit të Gomave (TPMS)
  • Dado rrotash bllokuese
  • Parakolp dhe prapakolp dinamik
  • Pragje anësore dinamike
  • Marmita katrore me shkëlqim

  TRANSMISIONI DHE DINAMIKA E NGARJES

  • Transmision Manual me 6 shpejtësi duke përfshirë funksionin inteligjent Ndal/Ndiz (2WD) (motor eD4)
  • Transmision Manual me 6 shpejtësi duke përfshirë funksionin inteligjent Ndal/Ndiz (4WD) (motor TD4)
  • Transmision Automatik me 9 shpejtësi duke përfshirë funksionin inteligjent Ndal/Ndiz (4WD) (motor Si4)
  • 2 Rrota Aktive (2WD) (motor eD4)
  • 4 Rrota Aktive (4WD) (motor TD4 dhe Si4)
  • Reagim Terreni (automjet me Katër Rrota Aktive (4WD))
  • Kontroll i Zbritjes Kodrinore (HDC) (automjet me Katër Rrota Aktive (4WD))
  • Kollodok Efikas (motor TD4)
  • Kollodok Aktiv (motor Si4)
  • Vektorizim i Momentit (automjet me Katër Rrota Aktive (4WD))
  • Sistem Frenimi Kundër-Bllokues (ABS)
  • Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS)
  • Kontrolli Dinamik i Stabilitetit (DSC)
  • Sistemi i Kontrollit të Tërheqjes (TCS)
  • Kontrolli i Stabilitetit të Vërtitjes (RSC)
  • Kontrolli i Momentit/Tërheqjes të Motorit (EDC)
  • Frena Elektrike Parkimi (EPB)
  • Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence (EBA)
  • Shpërndarja Elektronike e Frenimit me Forcë (EBD)
  • Asistenca e Stabilitetit të Rimorkios (TSA)

  SIGURIA

  • Jastëkë ajri - Para (drejtuesit dhe pasagjeri para)
  • Jastëkë ajri - Gjunjtë (drejtuesi)
  • Jastëkë ajri - Perdja anësore, drejtuesi, pasgjeri para dhe radha e dytë
  • Drita paralajmëruese rreziku nën frenim të fortë
  • Rripa sigurie me gjatësi përshtatëse para
  • Pika mbërthimi për ndenjëse fëmije ISOFIX
  • Përkujtues për lidhje rripi
  • Komandat kryesore të Range Rover: Bllokimi / zhbllokimi me telekomandim / - bllokim i dyfishtë / drita ndezur / bllokim/zhbllokim i bagazhit. Me alarm paniku të përfshirë

  TAPICERIA

  • Tapete
  • Ndriçimi i konfigurueshëm i ambientit
  • Hapësirë këmbësh, sirtar kroskoti, hapje dyersh, panel i sipërm me ndriçim, dritë bagazhit dhe dritë harte
  • Levë marshi prej lëkure Oxford (vetëm Manual)
  • Rimeso horizontale alumini në saten të lëmuar (IP)
  • Rimeso qendrore alumini në saten të lëmuar
  • Kolonë timoni me pozicionim manual (katër pozicione)
  • Ndezje me buton

  FUNKSIONALITET

  • Kontrolli i Klimës - automatik me filtrim ajri dhe - qarkullim ajri automatik
  • Ndihma e Parkimit Para
  • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia me Frenim Autonom në Rast Urgjence
  • Pasqyrë e brendshme me zbehje automatike
  • Ndjeshmëri Afërsie dhe Zbulim Prekje për Lartësi
  • Dritë harte
  • Hapje qendrore për dritaret
  • Hapësirë ruajtëse qendrore të mbuluar
  • Spreth me pasqyra të brendshme me ndriçim (Drejtuesi dhe pasagjeri)
  • Mbulesë bagazhi
  • Hapësira e bagazheve - Pika mbërthimi
  • Ndarje ndenjëse 60/40
  • Kontrolli i Udhëtimit
  • Ndihma e Parkimit Mbrapsht
  • Asistenca në Terren Kodrinor

  MULTIMEDIA

  • InControl Touch - Sistem audio me tetë altoparlantë
  • Ekran me prekje tetë inç
  • Portë USB x1
  • Lidhje telefoni me Bluetooth® plus transmetim audio
  • Navigacion me prekje InControl Touch
  • InControl Protect - Kjo veçori mund të mos jetë standarde në të gjitha vendet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar të Land Rover për më shumë detaje.
  • Ekran me ngjyra TFT pesë inç i qendrës së informacionit
  • Prizë rryme shtesë - Pjesa e përparme dhe bagazh
  • Marka dhe logoja Bluetooth® janë pronë e Bluetooth SIG, Inc.