INFO-ZBAVITJE

  • SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™
   SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™

   Land Rover ka partneritet me Meridian, një lider botëror në teknologjitë audio dhe përpunimin dixhital të tingullit me performancë të lartë për të zhvilluar sisteme të avancuara të akustikës për Range Rover Evoque. Sistemi opsional i audios rrethuese nga Meridian prej 825W përfshin 16 altoparlantë dhe një bas me dy kanale, duke dhënë nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë në të gjithë kabinën. Ju e dëgjoni muzikën tuaj si të doni.

   EKSPLORO MERIDIAN
  • TOUCH DHE TOUCH PRO
   TOUCH DHE TOUCH PRO

   InControl Touch Pro është paketa e teknologjive të avancuara që mban lidhjet tuaja dixhitale dhe ju lidh në mënyrë të përsosur dhe të sigurt me makinën tuaj kur jeni diku tjetër. Këto sisteme mund të përmirësohen me paketat e tyre përkatëse të lidhshmërisë: Connect dhe Connect Pro.

  • PAMJE E DYFISHTË
   PAMJE E DYFISHTË

   Sistemi Pamje e Dyfishtë i lejon shoferin dhe pasagjerit të shikojnë përmbajtje tërësisht të pavarur në ekranin me prekje 10”. Për shembull, drejtuesi mund të përdorë sistemin e navigimit satelitor ndërkohë që pasagjeri para mund të shikojë një DVD ose televizor. Përfshihet një kufje me valë dixhitale e markës WhiteFire®.

  • CONNECT DHE CONNECT PRO
   CONNECT DHE CONNECT PRO

   Këto paketa shtesë të e çojnë lidhshmërinë e automjetit tuaj edhe më tej. Aplikacionet InControl përmirësojnë përvojën tuaj brenda automjetit përmes aplikacioneve të pajtueshme me telefonat inteligjentë duke përfshirë aplikacionin e ri Spotify që sjell mbi 30 milionë këngë në jetën tuaj. Ekran me prekje ju lejon të monitoroni dhe bashkëveproni me Range Rover Evoque. Dhe me rrjetin me valë Wi-Fi dhe funksionet e shërbimeve Pro Services ju mund të qëndroni i lidhur me botën e jashtme, duke e bërë jetë më të thjeshtë.

  • PROTECT
   PROTECT

   Telefoni juaj inteligjent vepron si portal për t'ju lidhur me Land Rover-in tuaj duke përdorur Protect. Mund të kontrolloni nivelet e karburantit nga distanca, gjeni automjetin në një parkim me shumë makina, shënoni udhëtimet tuaja dhe madje të kontrolloni nuk keni lënë ndonjë dritare të hapur. Asistenca e Optimizuar e Land Rover është gjithashtu e përfshirë, e cila, në rast të një avarie të mundshme, mund të transmetojë informacion diagnostikues dhe të vendndodhjes te kompania juaj. Në raste të rënda, Thirrje SOS në Rast Urgjence njofton shërbimet e urgjencës për vendndodhjen tuaj.

  • PRO SERVICES
   PRO SERVICES

   Në dispozicion si pjesë e Connect Pro Pack, Pro Services rrit më tej aftësitë e info-zbavitjes për të ofruar një përvojë edhe më të pasur dhe më të lidhur. Sistemi përbëhet nga një rrjet me valë Wi-Fi dhe lidhje të të dhënave, duke mundësuar përditësime të trafikut në kohë reale, imazhe në nivel rrugor dhe kërkime në internet, duke shtuar më tej performancën e sistemit Touch Pro.

  INOVACION

  • MOTORËT INGENIUM
   MOTORËT INGENIUM

   Gama e avancuar Ingenium përbëhet nga motorët me naftë 150PS e 180PS dhe motori me benzinë 240PS. Në varësi të tërheqjes motorike, disponohen transmisione manuale me 6 shpejtësi dhe automatike me 9 shpejtësi.

  • SUSPENSION I LEHTË
   SUSPENSION I LEHTË

   Ndërtuar prej alumini dhe çeliku me peshë të lehtë, suspensioni karakterizohet nga teknologjia e avancuar e tërheqjes hidraulike që zvogëlon zhurmat që hyjnë në kabinë pas goditjes. Sistemi gjithashtu siguron që sipërfaqet e valëzuara të zbuten pothuajse plotësisht për udhëtim më të qëndrueshëm.

  PERFORMANCA

  • DINAMIKA PËRSHTATËSE
   DINAMIKA PËRSHTATËSE

   Dinamika Përshtatëse siguron balancën optimale të së udhëtimit dhe kontrollit. Këtë e bën të mundur duke monitoruar lëvizjet e automjetit të paktën 1.000 herë në sekondë dhe duke rregulluar cilësimet e amortizatorit ndërmjet të butë dhe të fortë, ashtu siç diktojnë komandat tuaja ose karakteristikat rrugore. Kjo ndodh praktikisht në mënyrë të menjëhershme për të minimizuar vërtitjen e trupit, për të dhënë kontroll më të madh dhe për të siguruar një udhëtim të përbërë dhe të sheshtë Ajo madje ndjen kushtet jashtë rrugës së shtruar dhe optimizon amortizimin në përputhje me rrethanat.

  • VEKTORIZIMI I TËRHEQJES NGA FRENIMI
   VEKTORIZIMI I TËRHEQJES NGA FRENIMI

   Ky sistem rrit manovrimin dhe stabilitetin e automjetit gjatë marrjes së kthesave. Ai vazhdimisht monitoron dhe balancon shpërndarjen e momentit tek të gjitha rrotat për të përmirësuar mbërthimin dhe drejtimin nëse jenë mbi rrugë të shtruar ose jashtë saj. Sistemi gjithashtu mund të rrisë shkallën e marrjes së kthesës dhe të zvogëlojë marrjen e kthesave gjerë duke aplikuar frenim te rrota e pasme e brendshme, duke transmetuar më shumë moment tek rrota e jashtme, duke ndihmuar stabilitetin.

  • TRANSMISIONI AUTOMATIK ME 9 SHPEJTËSI
   TRANSMISIONI AUTOMATIK ME 9 SHPEJTËSI

   Transmisioni automatik kompakt e i lehtë me 9 shpejtësi siguron optimizim të karburantit dhe emetime të gazit CO2, si dhe kontroll më të madh në kushte me mbërthim të ulët. Ose gjatë rimorkimit nëpërmjet një marshi të parë të projektuar posaçërisht për shpejtësi tepër të ulët. Transmisioni është jashtëzakonisht i fuqishëm dhe plotëson në mënyrë të përkryer aftësitë e lëvizjes në të gjithë terreneve të automjetit duke ofruar nivele shembullore të përsosjes dhe efikasitetit.

  AFTËSIA

  • 4 RROTA AKTIVE
   4 RROTA AKTIVE

   Standarde në të gjithë motorët (përveç eD4), 4 Rrota Aktive (4WD) është funksion standard në Range Rover Evoque. Me korniza të poshtme para dhe prapa të izoluara, një strukturë trupi monokok të ngurtë dhe teknologji të tilla si sistemi inteligjent 4WD, ju mund të dilni nga rruga e shtruar me besim më të madh.

  • KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET
   KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET

   Duke funksionuar me shpejtësi shumë të ulëta, mes 1.8km/h dhe 30km/h, Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Terrenet (ATPC) ndihmon drejtuesin të ruajë shpejtësi të qëndrueshme në kushte sfiduese, që të përqendroheni te drejtimi dhe gjetja e rrugës tuaj përmes pengesave. Gjithashtu ju lejon që automjeti të lëvizë butësisht dhe lehtësisht edhe në sipërfaqe të vështira me fërkim të ulët, si në akull, dëborë ose bar të lagësht.

  • REAGIM TERRENI
   REAGIM TERRENI

   Reagim Terreni i çon aftësitë në lartësi të reja. Optimizon motorin e automjetit, sistemet e transmisionit, diferencialeve dhe të shasisë për të maksimizuar drejtueshmërinë, rehatinë dhe tërheqjen pa marrë parasysh terrenin apo kushtet. Vetëm zgjidhni modalitetin që i përshtatet kushteve: Drejtim i zakonshëm, Bar, Zhavorr, Borë, Baltë dhe Tragë dhe Rërë. Mjeti gjithmonë mundëson një drejtueshmëri të bindur dhe të sigurt.

  • KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE
   KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE

   Sistemi Land Rover i patentuar Kontrolli i Zbritjes Kodrinore (HDC) është një tipar standard në të gjitha automjetet 4WD. Ky ndihmon drejtuesin me zbritje të kontrolluar të shpateve të vështira duke mbajtur një shpejtësi konstante dhe duke aplikuar frenim veçmas për çdo rrotë. Sistemi punon automatikisht për të ngadalësuar mjetin dhe për të ruajtur shpejtësinë relative sipas diapazonit të marshit të zgjedhur dhe pozicionit të pedalit të shpejtësisë.

  • NDJESIMI I TERRENIT ZHYTËS
   NDJESIMI I TERRENIT ZHYTËS

   Ndihuni më i sigurt kur kaloni një lumë, një va ose ujëra të përmbytjeve. Ndjesimi i Terrenit Zhytës mat thellësinë e ujit duke përdorur sensorë në pjesën e poshtme të pasqyrave të pasme dhe paraqet informacion në kohë reale në lidhje me automjetin. Këto të dhëna dhe aftësia maksimale e zhytjes transmetohen përmes ekranit me prekje, duke ju paraqitur njohuritë e duhura që të merrni vendimet e përshtatshme.

  • KONTROLLI NË GRADIENT PJERRËSIE
   KONTROLLI NË GRADIENT PJERRËSIE

   E ngjashme me Asistencën në Terren Kodrinor, ky sistem parandalon që automjeti të përshpejtojë shumë shpejt kur lëviz në tatëpjetë. Nëse makina ndalon dhe ndizet në të përpjetë, sistemi mban frenën para se ta lëshojë ndërsa lëvizni.

  Asistenca të Drejtuesit

  • ASISTENCA E PARKIMIT
   ASISTENCA E PARKIMIT

   Sistemi ynë i Asistencës Inteligjente të Parkimit e bën parkimin në paralel dhe në pingul të thjeshtë duke e drejtuar automjetin tuaj në një hapësirë ​​të përshtatshme. Thjesht zgjidhni marshin e përshtatshëm dhe kontrolloni shpejtësinë me pedalet e frenimit dhe përshpejtimit. Ky sistem gjithashtu do t'ju udhëheqë të dilni nga një hapësirë, duke i bërë manovrimet më të lehta. Grafika dhe njoftimet ndihmojnë në përparimin tuaj.

  • SISTEMI I KAMERËS RRETHUESE
   SISTEMI I KAMERËS RRETHUESE

   Për një pamje afërsisht 360°, Sistemi Kamera Rrethuese përdor kamera të vendosura rreth automjetit. Ndihmon parkimin dhe është i përkryer për detyra më komplekse të drejtimit të automjetit, si p.sh. rimorkimi i një motoskafi apo një grazhdi lëvizës. Së bashku me aftësinë për të shfaqur pamje të ndryshme në të njëjtën kohë, kjo teknologji mund të zmadhojë dhe zgjerojë, duke siguruar që objekte dhe kënde, zakonisht nën vijën e shikimit, të mund të shihen.

  • MONITORIMI I KËNDIT TË VËSHTIRË
   MONITORIMI I KËNDIT TË VËSHTIRË

   Monitorimi i Këndeve të Vështira ju paralajmëron për automjetet që ndodhen ose po afrohen me shpejtësi në këndin tuaj të vështirë për të parë përmes një drite paralajmëruese të vogël në pasqyrën përkatëse të dyerve. Zbulimi i Mjeteve gjatë Ecjes Mbrapsht ju paralajmëron për rreziqet që afrohen nga të dyja anët e automjetit tuaj, përmes paralajmërimeve audio dhe vizuale kështu që të jeni në dijeni çfarë keni prapa edhe kur pamja është e penguar.

  • ASISTENCA E RUAJTJES SË KORSISË ME MONITORIMIN E GJENDJES SË DREJTUESIT
   ASISTENCA E RUAJTJES SË KORSISË ME MONITORIMIN E GJENDJES SË DREJTUESIT

   Asistenca e Ruajtjes së Korsisë ndjen kur automjeti del joqëllimisht nga korsia dhe butësisht ju rikthen brenda saj. Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit zbulon nëse po filloni të ndiheni të përgjumur dhe ju jep një paralajmërim të hershëm kur keni nevojë për të marrë një pushim.

  • KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT
   KONTROLLI PËRSHTATËS I UDHËTIMIT

   Kur jeni duke udhëtuar në autostradë ose në trafik të ngadaltë, ky sistem do ta mbajë automjetin tuaj një distancë të sigurt nga automjeti përpara nëse ai ngadalëson ose ndalet. Kur automjeti përshpejton përsëri, ashtu bën edhe Range Rover Evoque.

  • NJOHJA E SHENJAVE TË TRAFIKUT
   NJOHJA E SHENJAVE TË TRAFIKUT

   Njohja e Shenjave të Trafikut ju mban plotësisht të informuar duke shfaqur shenja të veçanta të trafikut në grupin e instrumenteve ku mund të shihen lehtësisht, dhe si pjesë e Afishimit Ballor kur është i pajisur. Sistemi zbulon shenja të kufizimit të shpejtësisë (duke përfshirë tabelat e shpejtësisë së ndryshueshme) dhe shenjat e trafikut me informacion shtesë, siç janë shpejtësitë e reduktuara për rrugë të lagura.

  REHATIA DHE LEHTËSIA

  • HAPJE BAGAZHI ME GJEST E FUQIZUAR
   HAPJE BAGAZHI ME GJEST E FUQIZUAR

   Hapje Bagazhi me Gjest e Fuqizuar ju lejon të përdorni derën e pasme (si për ta hapur dhe mbyllur) nga jashtë automjetit pa pasur nevojë të prekni fizikisht automjetin ose çelësin inteligjent. Sapo të zbulohet çelësi inteligjent, funksioni mund të operohet me një gjest shkelmues poshtë sensorëve të ndodhur nën secilën anë të pasme të automjetit.

  • HOMELINK®
   HOMELINK®

   Lehtësoni jetën tuaj me sistemin HomeLink®. Ky transmetues universal mund të programohet për të operuar tre sisteme kontrolli me valë në shtëpi ose në zyrë të tilla si dyer garazhi, porta ose ndriçim. Telekomandat e humbura nuk janë më problem.

  • NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM
   NDRIÇIMI I KONFIGURUESHËM I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

   Ky funksion ju lejon të ndryshoni ngjyrën dhe nuancën e ndriçimit të brendshëm të automjetit, kështu që ju mund të ndryshoni ambientin për t'iu përshtatur gjendjes suaj. Ka dhjetë ngjyra gjithsej duke filluar nga e bardhë akulli deri në e kuqe garash.

  • KONTROLLI I KLIMËS
   KONTROLLI I KLIMËS

   Ky sistem përmban një sensor ajri që monitoron lagështinë, nivelet e smogut dhe ekstremet e motit; grykat e pozicionuara në të gjithë automjetin ju mundësojnë të përshtatni temperaturën e brendshme në përputhje me rrethanat. Kudo që ulen pasagjerët, gjithmonë mund të ndihen rehat.