Tipare firmë

 • RROTAT
  RROTAT

  Range Rover HSE përmban rrota aliazhi 19” me 5 këmbë “Stili 5001” si standard.

 • FENERË LED
  FENERË LED

  Range Rover HSE përmban fenerë Premium LED me Drita Ditore simbol si standard. Fenerët LED janë projektuar për të funksionuar gjatë gjithë jetëgjatësisë së automjetit dhe përdorin më pak energji.

 • REHATIA DHE LEHTËSIA
  REHATIA DHE LEHTËSIA

  Kontrolli i Klimës me Tre Zona ka kontrolle të veçanta të temperaturës për drejtuesin, pasagjerin para dhe pasagjerët prapa. Duke ulur automjetin, Lartësi Automatike e Hyrje-Daljes lejon lehtësi më të madhe dhe elegancë në dalje.

 • NDENJËSE LUKSOZE
  NDENJËSE LUKSOZE

  Ndenjëset e parme me ngrohje, me 16 pozicione, janë të specifikuara në lëkurë të grimcuar dhe me kujtesë të pasagjerëve si dhe mbështetëse koke me 4 pozicione. Stoli i pasmë me raport 60:40 vjen me pjerrësim manual.

 • SISTEMI AUDIO MERIDIAN™
  SISTEMI AUDIO MERIDIAN™

  Qartësi e lartë, nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë - të riprodhuara përmes pozicionimit të kujdesshëm të 13 altoparlantëve duke përfshirë një bas me dy kanale - të gjitha kontrollohen lehtësisht përmes Touch Pro Duo.

 • KAMERA E PASME
  KAMERA E PASME

  Siguron dukshmëri të përmirësuar kur lëvizni mbrapsht. Linja statike që përfaqësojnë perimetrin e jashtëm të automjetit dhe rrugën e parashikuar mbivendosen në imazhin e pasmë, për ta bërë të lehtë parkimin në vende të ngushta.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km Konsumi jashtë-urban l/100km Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/kg
TDV6 3.0L ME NAFTË 258PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi 8.0 209 600 7.8 6.4 6.9 182
V6 3.0L ME BENZINË 340PS Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar **Shifrat e ekonomisë së karburantit mund të përmirësohen me vendosjen e rrotave Aero. 7.4 209 450 13.6 8.5 10.7 248

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • HSE
 • Vogue
 • AUTOBIOGRAPHY
 • SVAutobiography DYNAMIC
 • Vogue
 • AUTOBIOGRAPHY