Karakteristikat kryesore

  • DIZAJNI
   DIZAJNI

   Me dizajn më sportiv dhe qëndrim të fuqishëm, muskulor, Range Rover Sport është projektuar për ndikim. Më e pastër, më dinamike, ka një ndjenjë bashkëkohore kudo që të shikoni - nga grila e re Range Rover Sport, grykat e rimodeluara të kofanos deri te opsionet e rrotave të rafinuara, por edhe sportive.
   Eksploro karakteristikat kryesore

  • PERFORMANCA
   PERFORMANCA

   Një sërë tërheqjesh motorike të fuqishme japin performancë të mahnitshme në rrugë. Motori 5.6 litërsh V8 me benzinë me superkomprimues ofron rendiment të përmirësuar prej 525PS dhe kombinimi i motorit Ingenium të avancuar me benzinë ​​dhe motorit elektrik sjell performancën e jashtëzakonshme të Range Rover Sport PHEV.

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  • TEKNOLOGJIA
   TEKNOLOGJIA

   Sistemi i info-zbavitjes Touch Pro Duo integron bukur dy 10 ekrane me prekje me definicion të lartë. Përdorni Touch Pro Duo së bashku me ekranin me ngjyra të Afishimit Ballor dhe ekranit interaktiv të drejtuesit për të parë dhe bashkëvepruar njëkohësisht me shumë veçori.

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  Dizajni

  Performanca

  Teknologjia

  Shkathtësia

  Aftësia

  ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

  • S
  • SE
  • HSE
  • HSE ME PAKETËN DINAMIKE
  • AUTOBIOGRAPHY ME PAKETËN DINAMIKE
  • SVR