Tipare firmë

 • RROTAT
  RROTAT

  Range Rover Sport Autobiography me Paketën Dinamike shoqërohet me rrota aliazhi 21” me 5 këmbë “Stili 5085” me prerje diamanti si standard.

 • FENERË MATRICË LED
  FENERË MATRICË LED

  Fenerët me matricë LED me Drita Ditore simbol mundësojnë Rreze të Avancuar të Lëvizjes (ADB) dhe shfaqin një Sistem Ndriçim Përpara Përshtatës. Duke ndarë rrezen kryesore në shirita vertikalë, ADB maksimizon dukshmërinë ndërsa hedh hije para automjeteve që vijnë përballë për të parandaluar verbimin.

 • PASQYRA ME ZBEHJE AUTOMATIKE QË PALOSEN, ME NGROHJE
  PASQYRA ME ZBEHJE AUTOMATIKE QË PALOSEN, ME NGROHJE

  Këto pasqyra të avancuara, me ngrohje me drita afrimi dhe funksionin e zbehjes automatike janë të palosshme për të shmangur dëmtimin kur parkohet në hapësira të ngushta. Përveç kësaj, pasqyra e pasqyrave përmban funksionalitetin e uljes automatike kur përzgjidhet marshi Mbrapsht, duke rritur dukshmërinë gjatë manovrimit.

 • NDENJËSE TË PARME ME 22 POZICIONE ME NGROHJE DHE FTOHJE
  NDENJËSE TË PARME ME 22 POZICIONE ME NGROHJE DHE FTOHJE

  Mundësojnë rehati të jashtëzakonshme edhe në udhëtimet më të gjata. Ndenjëset e përparme prej lëkure gjysmë aniline me ngrohje dhe ftohje me kujtesë dhe ndenjëset e pasme me ngrohje, përmbajnë vrima në formë diamanti, mbështetëse të rregullueshme dhe zgjatues jastëku me komandim.

 • SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™
  SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™

  E gjithë plotësia dhe qartësia e një performance të drejtpërdrejtë e riprodhuar nëpërmjet pozicionimit të 19 altoparlantëve të përparmë, anësorë dhe të pasmë, duke përfshirë një bas me dy kanale - të bashkuar në mënyrë të përsosur duke përdorur teknologjinë Trifield™. Të gjitha kontrollohen lehtësisht përmes Touch Pro Duo.

 • PAKETAT E DREJTIMIT DHE PARKIMIT
  PAKETAT E DREJTIMIT DHE PARKIMIT

  Ofrojnë një sërë veçorish që ju ndihmojnë të jeni të sigurt dhe të informuar. Paketa e Drejtimit përfshin Monitorimin e Gjendjes së Drejtuesit, Monitorimin e Këndit të Vështirë, Njohjen e Shenjave të Trafikut dhe Kufizuesin Përshtatës të Shpejtësisë. Përveç kësaj, Paketa e Parkimit përfshin Ndihmën e Parkimit 360°, Monitoruesin e Trafikut Prapa dhe Monitorimin e Daljes së Hapur.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km Konsumi jashtë-urban l/100km Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/kg
3.0L SDV6 KAPACITETI I MOTORIT 3.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 7.3 209 / 225** 700 7.9 6.4 7.0 185
4.4L SDV8 KAPACITETI I MOTORIT 4.4 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar 6.9 209 / 225** 740 10.8 7.6 8.4 219
2.0L P400e KAPACITETI I MOTORIT 2.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 6.7 220 640 - - 2.8 64
3.0L V6 me superkomprimues KAPACITETI I MOTORIT 3.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar 7.2 209 450 13.4 8.4 10.5 243
5.0L V8 me superkomprimues KAPACITETI I MOTORIT 5.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar **Only available on 5 seat Dynamic Pack models 5.3 225 / 250** 625 18 9.9 12.8 294

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • S
 • SE
 • HSE
 • HSE ME PAKETËN DINAMIKE
 • Autobiography me Paketën Dinamike
 • SVR