Tipare firmë

 • RROTAT
  RROTAT

  Range Rover Sport HSE me Paketën Dinamike shoqërohet me rrota aliazhi 21” me 5 këmbë “Stili 5085” si standard.

 • FENERË MATRICË LED
  FENERË MATRICË LED

  Fenerët me matricë LED me Drita Ditore simbol mundësojnë Rreze të Avancuar të Lëvizjes (ADB) dhe shfaqin një Sistem Ndriçim Përpara Përshtatës. Duke ndarë rrezen kryesore në shirita vertikalë, ADB maksimizon dukshmërinë ndërsa hedh hije para automjeteve që vijnë përballë për të parandaluar verbimin.

 • PASQYRA ME PALOSJE DHE ME NGROHJE
  PASQYRA ME PALOSJE DHE ME NGROHJE

  Pasqyrat e jashtme mund të palosen me shtypjen e thjeshtë të një butoni. Pas kyçjes së automjetit, palosen automatikisht. Përfshin dritat e qasjes, funksionin e kujtesës dhe uljen automatike gjatë lëvizjes mbrapsht.

 • NDENJËSE TË PËRPARME KUJTESE ME 16 POZICIONE
  NDENJËSE TË PËRPARME KUJTESE ME 16 POZICIONE

  Ndenjëset e përparme prej lëkure Windsor me ngrohje përmbajnë përshtatje dhe kujtesë në 16 pozicione. Përfshin pjerrësimin me komandim të mbështetjes për rehatinë e drejtuesit dhe pasagjerëve.

 • TOUCH PRO DUO
  TOUCH PRO DUO

  Dy ekranet 10” me prekje standarde me definicion të lartë ju lejojnë të shihni informacionin ndërsa në të njëjtën kohë bashkëveproni me karakteristika të tjera. Ekrani Interaktiv i Drejtuesit 12.3” me definicion të lartë mund të marrë dhe të shfaqë informacion mbi drejtimin, argëtimin dhe sigurinë.

 • KAMERA E PASME
  KAMERA E PASME

  Duke siguruar dukshmëri së përmirësuar gjatë lëvizjes prapa, Kamera e Pasme gjithashtu ndihmon kur tërhiqni rimorkion. Linja statike që përfaqësojnë perimetrin e jashtëm të automjetit dhe rrugën e parashikuar mbivendosen në imazhin e pasmë, për ta bërë parkimin në vende të ngushta sa më lehtë të jetë e mundur.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km Konsumi jashtë-urban l/100km Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/kg
3.0L TDV6 KAPACITETI I MOTORIT 3.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 7.7 209 600 7.8 6.4 6.9 182
3.0L SDV6 KAPACITETI I MOTORIT 3.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 7.3 209 / 225** 700 7.9 6.4 7.0 185
4.4L SDV8 KAPACITETI I MOTORIT 4.4 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar 6.9 209 / 225** 740 10.8 7.6 8.4 219
2.0L P400e KAPACITETI I MOTORIT 2.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 6.7 220 640 - - 2.8 64
3.0L V6 Supercharged KAPACITETI I MOTORIT 3.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar 7.2 209 450 13.4 8.4 10.5 243
5.0L V8 Supercharged KAPACITETI I MOTORIT 5.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË **Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar **Only available on 5 seat Dynamic Pack models 5.3 225 / 250** 625 18 9.9 12.8 294

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • S
 • SE
 • HSE
 • HSE ME PAKETËN DINAMIKE
 • Autobiography me Paketën Dinamike
 • SVR