Dizajni

  Performanca

  Teknologjia

  • INFO-ZBAVITJE
   INFO-ZBAVITJE

   Duke ofruar një sërë informacionesh dhe argëtim të pasur, sistemi i info-zbavitjes Touch Pro Duo paraqet teknologjitë më intuitive dhe të avancuara të integruara për të siguruar që të mund të përfitoni sa më shumë nga udhëtimi tuaj.

  • INOVACION
   INOVACION

   Gama e motorëve të rafinuar dhe me efikasitet kursimi në karburant e Range Rover Sport jep performancë të fortë. Zgjidhni nga përzgjedhja e motorëve të avancuar të benzinës dhe naftës ose Automjeti i Ri Elektrik Hibrid (PHEV) - tërheqja motorike më inovative që kemi.

  • PERFORMANCA NË RRUGË
   PERFORMANCA NË RRUGË

   Mbërthim dhe drejtim i jashtëzakonshëm konfirmojnë Range Rover Sport si SUV-i më dinamik. Me një komplet teknologjish të projektuara me kujdes siguron një lëvizje gjallëruese, pavarësisht nga rruga dhe kushtet.

  • PERFORMANCA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
   PERFORMANCA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

   Aftësitë shembullore jashtë rrugës së shtruar të Range Rover Sport rrjedhin nga kombinimi i të gjitha rrotave aktive (AWD) dhe teknologjive unike, inovative për të gjitha terrenet.

  • ASISTENCA TË DREJTUESIT
   ASISTENCA TË DREJTUESIT

   Nga përballja me trafikun e qytetit te siguria shtesë për ju dhe pasagjerët tuaj, ka një sërë teknologjish inovative standarde dhe opsionale në dispozicion. Secila prej tyre është projektuar dhe krijuar për të ofruar voli, lehtësi dhe rehati gjatë udhëtimit tuaj.

  • REHATIA DHE LEHTËSIA
   REHATIA DHE LEHTËSIA

   Range Rover Sport e çon rehatinë e drejtuesit dhe pasagjerëve në nivelet më të larta. Projektuar në detaje, tapiceria bashkëkohore vjen me ndenjëse të reja përpara që ofrojnë mbështetje të rritur dhe mundësi për t’i zgjedhur në lëkurë gjysmë-aniline.

  Shkathtësia

  Rehatia dhe Lehtësia

  Aftësia

  QËNDRUESHMËRIA

  • EFIKASITETI
   EFIKASITETI

   Tërheqjet motorike të Range Rover Sport përfshijnë teknologji të emetimit të ulët të CO₂ si sistemi i avancuar inteligjent Ndal/Ndiz. Sistemi e fik motorin në pushim dhe e ndez përsëri kur hiqni këmbën nga frena, duke përmirësuar konsumin e karburantit nga 5 deri në 7 për qind. Modaliteti ECO shtesë përdor softuer për të siguruar që automjeti të funksionojë në mënyrë më efikase dhe më ekonomike.

  • ALUMINI
   ALUMINI

   Struktura e trupit prej alumini e Range Rover Sport përfshin materiale të ricikluara, duke rezultuar në kursim të peshës, efikasitet të përmirësuar të karburantit, emetime më të ulëta dhe përfitim në performancë.

  • VLERËSIMI I CIKLIT TË JETËS
   VLERËSIMI I CIKLIT TË JETËS

   Si kompani e ndërgjegjshme ndaj mjedisit, jemi të angazhuar për prodhimin e automjeteve që përdorin materiale më të qëndrueshme, prodhojnë më pak mbeturina dhe përdorin më pak burime natyrore. Për këto arsye, Range Rover Sport është projektuar të jetë 85 për qind e riciklueshme dhe 95 për qind e rikuperueshme. Dhe ne po investojmë në fabrika më moderne, ku mund t'i bëjmë automjetet tona edhe më efikase - duke përdorur më pak ujë dhe energji, duke prodhuar më pak mbeturina dhe duke emetuar më pak karbon.

  Karakteristika të sigurisë

  • ISOFIX
   ISOFIX

   Pikat ISOFIX në ndenjëset e pasme e bëjnë të lehtë instalimin e ulëseve për fëmijë. Gjithashtu sigurojnë një lidhje të fortë midis ulëses për fëmijë dhe automjetit për siguri më të mirë.

  • JASTËKË AJRI
   JASTËKË AJRI

   Sistemi gjithëpërfshirës i Range Rover Sport jastëkëve të ajrit për drejtuesin dhe pasagjerët siguron mbrojtje të shkëlqyeshme për të gjithë brenda.

  • RRIPAT E SIGURISË
   RRIPAT E SIGURISË

   Mbrojtje shtesë ofrohet nga tendosësit e rripave të sigurisë të cilat, në rast përplasjeje ballore, zvogëlojnë zhvendosjen e trupit para.

  • FENERË LED
   FENERË LED

   Gama Range Rover Sport përmban ndriçim të jashtëm LED rreth e rrotull si standard. Fenerët LED janë projektuar për të funksionuar gjatë gjithë jetëgjatësisë së automjetit dhe përdorin më pak energji.

  • POZICIONI SPORTIV I KOMANDËS SË DREJTIMIT
   POZICIONI SPORTIV I KOMANDËS SË DREJTIMIT

   Pozicioni i Komandës së Drejtimit së Range Rover Sport ndihmon për t’ju ofruar një automjet më të sigurt dhe më përfshirës. Pozicioni i ngritur mundëson shikueshmëri të përmirësuar që kontribuon në siguri më të mirë.

  • ASISTENCA E FRENIMIT NË RAST URGJENCE (EBA)
   ASISTENCA E FRENIMIT NË RAST URGJENCE (EBA)

   Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence kupton kur aplikoni frenat shpejt, por pa forcën e nevojshme për të maksimizuar performancën e ndalimit. Prandaj rrit presionin e frenimit përmes pompës ABS për të siguruar që të ndaloni në kohë.