Opsionet e paketave

  Opsione të karrocerisë

  Opsione të karrocerisë

  Opsione të karrocerisë

  TAVAN PANORAMIK

  Duke e mbushur brendinë e Range Rover Sport me dritë, çatia panoramike opsionale fikse ose rrëshqitëse rrit ndjenjën e hapësirës, si dhe lidhjen me botën jashtë. E disponueshme në një paletë që përputh ngjyrën e jashtme të trupit të automjetit ose në kontrast Narvik Black.

  Ndërto vetë

  Opsione të brendshme

  • SHTRESAT E TAPICERISË
   SHTRESAT E TAPICERISË

   Zgjidh nga një gamë e shtresave të tapicerisë duke përfshirë opsionet e drurit, aluminit dhe fibrat e karbonit. Shtresat mund të jenë unike për modele specifike.

  • NGJYRAT E TAPICERISË
   NGJYRAT E TAPICERISË

   Për të siguruar që kjo makinë të duket aq e mirë sa ngitet, disponohen një sërë ngjyrash duke përfshirë zgjedhjet bashkëkohore të reja, Ebony Vintage Tan dhe Ebony Eclipse.

  • NDENJËSET
   NDENJËSET

   Me ndenjëse me deri në 22 pozicione, ndenjëset e automjetit janë të disponueshme në një sërë materialesh, duke përfshirë lëkurën gjysmë aniline dhe ngjyra të reja bashkëkohore. Teknologjitë opsionale të masazhit, ngrohjes dhe ftohjes ofrojnë komoditet më të madh.

  LAND ROVER GEAR - AKSESORË

  • SISTEMI KLIKO DHE VAZHDO
   SISTEMI KLIKO DHE VAZHDO

   Ky sistem aksesor shumëfunksional i mbështetjes mund të fiksohet te mbështetësja e kokës me pjesë të shtuara për të mbajtur tablete, çanta dhe xhaketa.

  • SHKALLË ME HAPJE
   SHKALLË ME HAPJE

   Të fshehura nën pragje deri kur të nevojiten, këto shkallë inteligjente dhe praktike e bëjnë më të lehtë hyrjen dhe daljen nga automjeti.

  • AKSESORËT E TRANSPORTIMIT NË ÇATI
   AKSESORËT E TRANSPORTIMIT NË ÇATI

   Shijoni kapacitet dhe lehtësirave fleksibël të ngarkesës me një gamë aksesorësh për çati duke përfshirë mbajtësen e biçikletave me montim mbi çati, mbajtësen e sporteve ujore dhe kutisë për sportet.

  • AKSESORË PËR HAPËSIRËN E NGARKIMIT
   AKSESORË PËR HAPËSIRËN E NGARKIMIT

   Optimizoni hapësirën e ngarkesës me aksesorë duke përfshirë një ndarje të bagazheve, ndarësin e hapësirës së bagazheve për të ndarë hapësirën në dy pjesë dhe një tapet gome për të mbrojtur dyshemenë hapësirës së ngarkesës.