Tipare firmë

 • RROTAT
  RROTAT

  Range Rover Sport S përmban rrota aliazhi 19” me 5 këmbë “Stili 5001” si standard.

 • FENERË LED
  FENERË LED

  Range Rover Sport S përmban fenerë Premium LED me Drita Ditore simbol si standard. Fenerët LED janë projektuar për të funksionuar gjatë gjithë jetëgjatësisë së automjetit dhe përdorin më pak energji.

 • KONTROLLI I KLIMËS
  KONTROLLI I KLIMËS

  Duke arritur luksin dhe ftohjen optimale, Kontrolli i Klimës me Dy Zona ka kontrolle të veçanta të temperaturës për ndenjëset e drejtuesit dhe të pasagjerit para.

 • NDENJËSE ME 8 POZICIONE ME KOMANDIM
  NDENJËSE ME 8 POZICIONE ME KOMANDIM

  Ndenjëset prej lëkure të grimcuara, të disponueshme në ngjyrë abanozi, kanë përshtatje në 8 pozicione për rehatinë e drejtuesit dhe pasagjerit.

 • TOUCH PRO DUO
  TOUCH PRO DUO

  Dy ekranet 10” me prekje standarde me definicion të lartë ju lejojnë të shihni informacionin ndërsa në të njëjtën kohë bashkëveproni me karakteristika të tjera. Ekrani Interaktiv i Drejtuesit 12.3” me definicion të lartë mund të marrë dhe të shfaqë informacion mbi drejtimin, argëtimin dhe sigurinë.

 • ASISTENCA TË DREJTUESIT
  ASISTENCA TË DREJTUESIT

  Ekziston një mori teknologjish inovative që ofrojnë siguri shtesë për ju dhe pasagjerët, duke përfshirë Frenimin në Rast Urgjence, Paralajmërimin e Daljes nga Korsia, Ndihmën e Parkimit Para dhe Prapa, Kontrollin e Udhëtimit dhe Kufizuesin e Shpejtësisë.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km Konsumi jashtë-urban l/100km Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/kg
2.0L SD4 KAPACITETI I MOTORIT 2.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 8.3 207 500 7.9 / 7.5† 5.7 / 5.5† 6.5 / 6.2† 172 / 164†
3.0L TDV6 KAPACITETI I MOTORIT 3.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 7.7 209 600 7.8 6.4 6.9 182
2.0L Si4 KAPACITETI I MOTORIT 2.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar †20" rrotat ††5 ndenjëse / 5+2 ndenjëse 7.3 201 400 11.2 / 11.4†† 8.1 / 8.2†† 9.2 / 9.4†† 211 / 214††

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • S
 • SE
 • HSE
 • HSE ME PAKETËN DINAMIKE
 • Autobiography me Paketën Dinamike
 • SVR