Tipare firmë

 • RROTAT*
  RROTAT*

  Range Rover Sport SE përmban rrota aliazhi 19” me 5 këmbë “Stili 5001” si standard.

  *Rrota 20” me 5 këmbë “Stili 5084” me P400e

 • FENERË LED
  FENERË LED

  Range Rover Sport SE përmban fenerë Premium LED me Drita Ditore simbol si standard. Fenerët LED janë projektuar për të funksionuar gjatë gjithë jetëgjatësisë së automjetit dhe përdorin më pak energji.

 • PASQYRË E PASME ME ZBEHJE AUTOMATIKE
  PASQYRË E PASME ME ZBEHJE AUTOMATIKE

  Pasqyra e pasme ka funksionin e zbehjes automatike, që siguron pasqyrim të qartë të botës pas jush, pa verbim nga dielli i ulët ose nga automjetet që ndjekin pas.

 • NDENJËSE ME 14 POZICIONE ME KOMANDIM
  NDENJËSE ME 14 POZICIONE ME KOMANDIM

  Ndenjëset prej lëkure të grimcuara, të disponueshme në ngjyrë abanozi ose bajameje, kanë përshtatje në 14 pozicione për rehatinë lumbare të drejtuesit dhe pasagjerit.

 • TOUCH PRO DUO
  TOUCH PRO DUO

  Dy ekranet 10” me prekje standarde me definicion të lartë ju lejojnë të shihni informacionin ndërsa në të njëjtën kohë bashkëveproni me karakteristika të tjera. Ekrani Interaktiv i Drejtuesit 12.3” me definicion të lartë mund të marrë dhe të shfaqë informacion mbi drejtimin, argëtimin dhe sigurinë.

 • KAMERA E PASME
  KAMERA E PASME

  Duke siguruar dukshmëri së përmirësuar gjatë lëvizjes prapa, Kamera e Pasme gjithashtu ndihmon kur tërhiqni rimorkion. Linja statike që përfaqësojnë perimetrin e jashtëm të automjetit dhe rrugën e parashikuar mbivendosen në imazhin e pasmë, për ta bërë parkimin në vende të ngushta sa më lehtë të jetë e mundur.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km Konsumi jashtë-urban l/100km Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/kg
2.0L SD4 KAPACITETI I MOTORIT 2.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 8.3 207 500 7.9 / 7.5† 5.7 / 5.5† 6.5 / 6.2† 172 / 164†
3.0L TDV6 KAPACITETI I MOTORIT 3.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 7.7 209 600 7.8 6.4 6.9 182
3.0L SDV6 KAPACITETI I MOTORIT 3.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 7.3 209 / 225** 700 7.9 6.4 7.0 185
2.0L Si4 KAPACITETI I MOTORIT 2.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË 7.3 201 700 11.2 / 11.4†† 8.1 / 8.2†† 9.2 / 9.4†† 211 / 214††
2.0L P400e KAPACITETI I MOTORIT 2.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar †20" rrotat ††5 ndenjëse / 5+2 ndenjëse **Only available on 5 seat Dynamic Pack models 6.7 220 640 - - 2.8 64

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

 • S
 • SE
 • HSE
 • HSE ME PAKETËN DINAMIKE
 • Autobiography me Paketën Dinamike
 • SVR