Range Rover Sport SE

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • PËRMBLEDHJE
  Numri i ndenjëseve (5 ndenjëse / 5+2 ndenjëse*)
  Konsum i kombinuar litra/100km 6.9
  Emetimet e kombinuara të CO2 (g/km) 182
  Kapaciteti i serbatorit (litra) 86
 • PERFORMANCA DHE PESHA

  PERFORMANCA

  Shpejtësia maksimale në kph 209
  Përshpejtimi (sek) 0-100kph 7.7

  KONSUMIMI I KARBURANTIT (MPG)

  Konsumi urban/100km (mpg) 7.8
  Konsumi jashtë-urban/100km (mpg) 6.4
  Konsum i kombinuar litra/100km (mpg) 6.9
  Kapaciteti i serbatorit (litra) 86
  Emetimet e kombinuara të CO2 (g/km) 182

  MOTORI

  Kapaciteti (cc) 2993
  Fuqia (kW/PS) 190 / 258
  Momenti (Nm) 600

  PESHA (KG)

  Pesha nga 2134
  Pesha bruto e automjetit 3,000 / 3,150 (5 ndenjëse / 5+2 ndenjëse*)
  Masa maksimale në çdo bosht (përpara) 1500
  Masa maksimale në çdo bosht (prapa) 1,775 / 1,775 (5 ndenjëse / 5+2 ndenjëse*)
 • RIMORKIMI (KG) (OPSIONI I PAKETËS SË RIMORKIMIT)

  RIMORKIMI

  Rimorkio pa frena (kg) 750
  Rimorkimi maksimal (kg) 3,500
  Pesha maksimale e pikës së bashkimit/hundës (kg) 150
  Kombinimi maksimal i automjetit dhe rimorkios/Pesha bruto e trenit (kg) 6,500 / 6,650 (5 ndenjëse / 5+2 ndenjëse*)

  TRANSPORTIMI NË ÇATI

  Ngarkesa maksimale në çati (përfshirë bazën e shinave) (kg) 100
 • DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  KTHESA RROTULLUESE

  Lartësi operimi (m) 12,39
  Mur-më-mur (m) 12,5
  Rrotullime timoni majtas-djathtas 2,7

  HAPËSIRA NGA PENGESA

  Lartësia standarde e udhëtimit - boshti i parmë (mm) 213 (Suspensioni elektronik me ajër) / 278 (Suspensioni me susta)††
  Lartësia standarde e udhëtimit - boshti i pasmë -

  THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS

  Thellësia maksimale në terren zhytës (mm) 850 (Suspensioni elektronik me ajër) 800 (Suspensioni me susta)††

  GJATËSIA E AUTOMJETIT

  Lartësia e përgjithshme (mm) 4879
  Boshti qendror (mm) 2923

  LARTËSIA DHE GJERËSITË E AUTOMJETIT

  Lartësia (mm) 1,802.5 (electronic air suspension) 1,811.5 (coil suspension)††
  Gjurma e rrotës së parme (mm) 1693
  Gjurma e rrotës së pasme (mm) 1686
  Gjerësia (pasqyrat të palosura) 2073
  Gjerësia (pasqyrat të hapura) 2220

  KËNDI I AFRIMIT - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

  Standard (Susta) 24.3°
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar (Ajër) 33.0°

  KËNDI I PLATFORMËS - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS

  Standard (Susta) 19.4°
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar (Ajër) 27.2°

  KËNDI I NISJES - GJEOMETRIA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

  Standard (Susta) 24.9°
  Gjeometria jashtë rrugës së shtruar (Ajër) 31.0°

  KAPACITETI I HAPËSIRËS NGARKUESE - NDENJËSET PAS VERTIKALE

  Lartësia (mm) 837
  Gjerësia (mm) 1285
  Vëllimi i hapësirës ngarkuese (litres) 780± / 221 (5 ndenjëse / 5+2 ndenjëse*)
  Gjerësia e hapësirës ngarkuese ndërmjet harqeve (mm) 1120
  Gjatësia në dysheme (mm) 1,050 - 1,150

  KAPACITETI I HAPËSIRËS NGARKUESE - NDENJËSET PAS TË PALOSURA

  Lartësia (mm) 837
  Gjerësia (mm) 1285
  Vëllimi i hapësirës ngarkuese (litres) 1686
  Gjerësia e hapësirës ngarkuese ndërmjet harqeve (mm) 1120
  Gjatësia në dysheme (mm) 1868

  LARTËSIA STANDARDE E UDHËTIMIT

  Me bazë shinash anësore (mm) 1780
  Me antenë (mm) 1,803††

  HAPËSIRA E KOKËS

  Hapësirë koke para (mm) 1002
  Hapësirë koke pas (mm) 992
  Hapësirë koke para (me çati panoramike) (mm) 984
  Hapësirë koke pas (me çati panoramike) (mm) 991

  *Not available on P400e, SDV8 or SVR. 

  **Only available on 5 seat Dynamic Pack models. 

  †20" wheel. 

  ††Electronic air suspension is standard with the exception of the SD4 engine which has Coil Suspension as standard.