Range Rover Sport SVR është me të vërtetë SUV e performancës më e aftë në botë.

John Edwards
Drejtor i Menaxhimit të Operacioneve të Veçanta të Automjeteve të Land Rover

  Performanca

  SVR PERFORMANCE

  Motori 5.0 litërsh V8 575PS me benzinë me superkomprimues gjeneron 680Nm moment të fuqishëm për shpejtësi 0-100km/h në 4.5 sekonda. Performanca theksohet nga grykat e ajrit të integruara në kofanon prej fibrash karboni dhe ajërmbledhëse më të mëdha në parakolp për të maksimizuar rrjedhën e ajrit te komponentët kryesorë kur shfrytëzohet potenciali i plotë i automjetit.

  Tipare firmë

  • NDENJËSE TË PERFORMANCËS SVR
   NDENJËSE TË PERFORMANCËS SVR

   Duke mundësuar një shkalle supreme të mbështetjes me kontroll maksimum, ndenjëset e reja të performancës SVR me peshë të lehtë në lëkurë Windsor janë me ngrohjen si standard dhe ofrojnë ftohjen si opsion. Me logo reliev SVR në mbështetësen e kokës.

  • DIZAJNI I TAPICERISË
   DIZAJNI I TAPICERISË

   Ndenjëset e performancës SVR plotësohen nga dizajni ekskluziv i timonit dhe shtresave prej alumini të lëmuar, të zeza ose fibra karboni me shkëlqim. Simbolet SVR në vende kyçe shërbejnë për të kujtuar që se kjo është SUV jonë e performancës më e shpejtë dhe me e aftë.

  • DIZAJNI I KARROCERISË
   DIZAJNI I KARROCERISË

   Karroceria e SVR theksohet me dizajnin unik të kofanos në përbërje prej fibrash karboni e cila mund të specifikohet në ngjyrën e trupit të automjetit ose në fibra karboni të zeza me shkëlqim. Qëndrimi muskulor i SVR-së plotësohet më tej nga një grilë rrjetë me simbolin SVR dhe gryka të reja anësore në Narvik Black. Pamja plotësohet me fenerët Piksel LED dhe simbolin e veçantë të Dritave Ditore.

  • RROTAT
   RROTAT

   SVR përmban rrota aliazhi 21” me 5 këmbë “Stili 5091” me lëmim sateni si standard. Gjithashtu mund të specifikohet opsioni i rrotave 22” me 5 këmbë “Stili 5083” me të zezë shkëlqyese ose me lëmim sateni.

  • SISTEM AKTIV SHKARKIMI
   SISTEM AKTIV SHKARKIMI

   Sistemi aktiv i shkarkimit përmban Shkarkues Aktiv dyfazor me valvula të kontrolluara elektronikisht, që prodhojnë zhurmë të ngjirur të dallueshme. Kjo përmirësohet më tej me marmita katrore të integruara ekskluzive për SVR si standard.

  • SHASIA
   SHASIA

   Rrotat me peshë të lehtë sigurojnë performancë më të madhe, ndërsa sistemet e riakorduara të suspensionit, amortizimit dhe manovrimit të mundësojnë kontroll të saktë dhe një eksperiencë ngarje gjallëruese.

  Motorët në një shikim

  Motori Përshpejtimi 0-100kph
  në sekonda
  Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km Konsumi jashtë-urban l/100km Konsumi i kombinuar l/100km Emetime CO2g/kg
  5.0L V8 me benzinë 575PS me superkomprimues KAPACITETI I MOTORIT 5.0 litra Transmisioni Automatik me 8 Shpejtësi NDËRTO VETË *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar 4.5 283 700 18 9.9 12.8 294

  ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

  • S
  • SE
  • HSE
  • HSE ME PAKETËN DINAMIKE
  • Autobiography me Paketën Dinamike
  • SVR