Range Rover SV Coupé, është celebrimi i trashëgimisë së Rage Rover. Ky dy dyersh me pamje dramatike, ofron një hapësirë të bollshme prej katër vendesh dhe është pa dyshim marramendës. Pamja e tij aludon mbi historinë unike përmes të qenit modern dhe bashkëkohor. Me një bukuri të rafinuar dhe fuqi inxhinierike superiore, Range Rover SV Coupé, është automjeti më i dallueshëm, luksoz dhe ekskluziv që Range Rover ka ndërtuar.

  GERRY MCGOVERN
  DREJTUESI ARTISTIK I DIZAJNIT TË LAND ROVER

  DIZAJNI

  ZEJTARIA

  • KOMBINIMET E PERSONALIZUARA TË NGJYRAVE
   KOMBINIMET E PERSONALIZUARA TË NGJYRAVE

   Siç i përshtatet një automjeti kaq të rrallë, paleta e ngjyrave të Range Rover Kupé nuk ka të krahasuar. Secila zgjedhje e projektuesit përmban opsione të ndryshme të ngjyrave të karrocerisë nga koleksionet bazë dhe SVO Premium. Krahas kësaj, gjithashtu mund të ofrojmë shërbim vërtet të personalizuar të përputhjes së ngjyrave.

  • MATERIALE POMPOZE
   MATERIALE POMPOZE

   Lëkurat tona të buta gjysmë-aniline vijnë nga një fabrikë lëkurësh e themeluar në vitin 1905. Ruajnë sipërfaqen natyrore të lëkurës - të grimcuar - dhe shfaqin një dizajn unik të me tegela në formë diamanti.

  • PERSONALIZIMI
   PERSONALIZIMI

   Keni mundësinë ta personalizoni Range Rover SV Kupé edhe më tej. Nga iniciale të stampuara, pragje të personalizuara të futjes dhe simbole Range Rover, ka një mori mundësish për ta bërë automjetin tuaj një objekt koleksioni.

  • RIMESOT
   RIMESOT

   Rimeso druri të qëndrueshme - Qymyrdruri Natyral, Palisandër or Nautica - përdoren në të gjithë automjetin. Pavarësisht nga rimesoja e drurit që zgjidhni, mund të jeni të sigurtë se do të shtohet në dizajnin e pashoq të Range Rover SV Kupé.

  • PUNUAR ME DORË
   PUNUAR ME DORË

   Dekada eksperience, një sy i hollë për detaje dhe materiale të punuara me dorë, të gjitha janë dëshmi e cilësisë së ndërtimit të Range Rover Kupé. Çdo gjë që shihni dhe prekni sjell një eksperiencë të rafinuar e të prekshme që përmirëson çdo udhëtim.

  • DETAJE MAGJEPSËSE
   DETAJE MAGJEPSËSE

   Çdo pjesë e këtij automjeti është shqyrtuar me kujdes. Dizajni me tegela në formë diamanti dhe opsioni për të pasur qepje kontrasti shtojnë më tej ndjenjën e zejtarisë dhe saktësisë në Range Rover SV Kupé.

  PERFORMANCA

  AFTËSIA