RANGE ROVER SV COUPÉ

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • PËRMBLEDHJE
  Konsum i kombinuar litra/100km 13.8*
  Emetimet e kombinuara të CO2 (g/km) 317
  Kapaciteti i serbatorit (litra) 104
 • PERFORMANCA DHE PESHA

  PERFORMANCA

  Shpejtësia maksimale në kph 266*
  Shpejtësia maksimale në kph 5.3

  KONSUMIMI I KARBURANTIT

  Konsum i kombinuar litra/100km 13.8*
  Kapaciteti i serbatorit (litra) 104
  Emetimet e kombinuara të CO2 (g/km) 317

  MOTORI

  Kapaciteti (cc) 4999
  Fuqia (kW/PS) 416
  Momenti (Nm) 700
 • DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  LARTËSIA DHE GJERËSITË E AUTOMJETIT

  Lartësia (mm) 1794
  Gjerësia (pasqyrat të palosura) 2073
  Gjerësia (pasqyrat të hapura) 2220

  *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar